Arlanda

Resor till Cinnamon Dhonveli Maldives på MaldivernaMaldiverna

Ljuvliga sandstränder lockar fram den ultimata semesterkänslan

Om Cinnamon Dhonveli Maldives

Paradislik miljö där du njuter av barfotalyx och turkost vatten i avkopplande atmosfär. Poolområdet är öns lilla oas med svalkande bad för stora och små. Vid öns lagun är vattnet stilla medan andra sidan bjuder på fantastiska vågor och färgrika fiskar bland korallreven. Njut av god mat, stjärnklara kvällar och romantiska solnedgångar.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Cinnamon Dhonveli Maldives?

Karta Cinnamon Dhonveli Maldives

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna