Arlanda

Resor till Angsana Velavaru på MaldivernaMaldiverna

Ön som bjuder på det bästa av två världar

Om Angsana Velavaru

Angsana Velavaru är en grön ö med magiska sandstränder som passar både familjer och aktiva men även dig som vill koppla av och ladda batterierna. Den palmfyllda ön där sköldpaddorna en gång i tiden lade sina ägg bjuder på högklassigt boende. På ön finns restauranger och bar, gym och vattenaktiviteter. På andra sidan lagunen hittar du de fantastiska vattenvillorna som du endast når med båt.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Angsana Velavaru?

Karta Angsana Velavaru

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna