Arlanda

Resor till Adaaran Vadoo på MaldivernaMaldiverna

Lyxig ö-känsla med paradisstränder och pool

Om Adaaran Vadoo

En liten och lummig ö med tropisk växtlighet som är omgiven av vit korallsand. Långgrunda stränder där du vandrar i solnedgången och njuter av det varma vattnet och de olika rockorna som simmar i vattenbrynet. För dig som gillar att dyka har ön ett eget husrev som bjuder på färgglada fiskar och andra undervattensdjur. Öns restauranger och barer håller hög klass och asiatiska dofter och smaker uppfyller dina sinnen.

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol där.

Var ligger Adaaran Vadoo?

Karta Adaaran Vadoo

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål på Maldiverna