Arlanda

Resor till MaldivernaMaldiverna

Paradisöar med kritvita sandstränder och vajande kokospalmer vid blå laguner

Hur vill du bo på Maldiverna?

Om Maldiverna

Barfotalyx på vita sandstränder, turkosfärgade laguner och varmt väder året om bjuder Maldiverna på. I Indiska oceanen söder om Indien ligger denna tropiska övärld med över tusen öar byggda av koraller och med ett spektakulärt och färggrant undervattensliv. Det klara varma vattnet är som gjort för att snorkla eller dyka i och du ser både hajar, tonfiskar och sköldpaddor bland de vackra korallreven.

-

Avkopplande drömsemester där du kan njuta av dykning i världsklass

Hit reser du som vill njuta av lugnet, spendera tid med din kära eller familjen och ladda batterierna i en sagolik drömatmosfär. Känslan av varm sand som försvinner under fötterna när du promenerar längs strandkanten och vajande palmer som ger välbehövlig skugga när solen står som högst ger avkoppling på hög nivå. Vill du ut på havet så finns det båtutflykter, dykning och romantiska båtturer i solnedgången.

Bo på en liten ö för lyx och romantik eller på en stor ö med många aktiviteter

På Maldiverna har varje hotell sin egen ö som varierar i storlek och utseende, vissa är små med få faciliteter och andra större till både storlek och utbud. Du bor bekvämt, nära till stranden och hotellets restauranger som finns på ön. Att boka all inclusive gör din semester både behaglig och bekymmerslös. Alla våra hotell ligger på bekvämt avstånd från huvudstaden Malé på ön med samma namn och där flygplatsen ligger.

Var vill du bo på Maldiverna?

Avresor från Stockholm och Göteborg

Var ligger Maldiverna?

Karta Maldiverna

Väder och badtemperaturer

Den bästa tiden att semestra på Maldiverna är under den torra perioden mellan november-mars. Då skiner solen, himlen är blå och vattnet är varmt, perfekt för solbadande och sköna kvällar i solnedgången. Temperaturen ligger på runt 30 grader dagtid och ca 24 på kvällarna. Under den våta perioden, maj-september, kommer tillfälliga regn- och åskskurar och starka vindar in över öarna. Perfekt för den som gillar att surfa. Solen tittar fram mellan skurarna och temperaturen ligger även under den här perioden runt 30 grader. Vattnet är varmt året om och ligger på ca 28 grader.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Vistelsen är på egen hand.