Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Maldiverna

Maldiverna

Airtours charterresor tar dig till Maldivernas paradisöar

Maldivernas flagga

Om Maldiverna

Maldiverna karakteriserar av kritvita sandstränder, magiskt glittrande hav, vajande kokospalmer och blå laguner. Här bjuder Indiska Oceanen också på ett fantastiskt undervattenliv med färgglada fiskar, sköldpaddor och vackra korallrev. På Maldiverna äger varje hotell sin egen ö och hit lockas både par, vänner och familjer som vill koppla av och spendera tid tillsammans.

Pass & visum

Svenska medborgare erhåller turistvisum med 30 dagars giltighetstid vid ankomst till Maldiverna. Ditt pass måste vara giltigt 6 månader efter inresa i landet. För vidare information hänvisar vi till Maldivernas konsulat: https://www.sveriges-konsulat.com/se/25398/Maldiverna-i-Stockholm

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vara vaccinerade mot hepatit A och B. Vaccination mot gula febern krävs för dig som nyligen besökt ett land med risk för gula febern. Vaccination För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning. Rekommendationerna och kraven varierar beroende på vem du är och hur du ska resa. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa.

Klimatkompenserad resa
fr. 18 826:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 8 nätter

Avresa från Arlanda lördag 24 juni. Del i dubbelrum. Ellaidhoo Maldives By Cinnamon, Maldiverna.

Sök pris och boka

Airtours resmål på Maldiverna

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!