Arlanda

Tallink Riga

4.0

Riga, Lettland

Centralt beläget hotell med välrenommerad restaurang

Restaurang Elements serverar en Black Rock Grill-meny som är maträtter som tillagas på en het lavasten och restaurangen har vunnit flera priser. Här kan du även njuta av en morgonbastu, träna på gymmet eller ta en välsmakande kaffe i baren. Interiören är inspirerad av den andalusiska pärlan - slottet Alhambra som sägs vara en av världens vackraste.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Modernt inredda rum på ca 28 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med dusch, wc och hårtork. Här finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar och wifi.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Modernt inredda rum på ca 17 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med dusch, wc och hårtork. Här finns tv, säkerhetsbox, AC, minibar och wifi.

1 min
till närmaste buss,
Elizabetes iela

Tallink Riga


24 Elizabetes
Airtours andra hotell i Riga
Lettlands flagga

Riga: Spastaden Riga lockar med sin närhet och charmerande gamla stad

Riga

Riga är brokig, charmerande och naturskön. Staden är vackert belägen vid floden Daugava och omgiven av grönskande parker, sjöar och trolska skogar. Den gamla stadsdelen Vecriga med sina mysiga kullerstensgränder och vackra hus är ljuvlig att strosa runt i. Riga bjuder på vacker arkitektur med byggnader i jugendstil, prisvärd livsstil och en kort flygresa. Den perfekt staden för en weekend med spa, god mat och hippt nöjesliv.» Läs mer om Riga

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Riga

» Se alla våra hotell i Riga