Arlanda

Opera Hotel & Spa

4.0

Riga, Lettland

Förstaklasshotell med utsikt över Operaparken

Hotellet är beläget mitt i Rigas centrum i en historisk byggnad från 1886. Detta är en pärla av art deco-arkitektur med en unik interiör. Det finns en 23 m² stor pool i en relaxavdelning som erbjuder olika sorters spabehandlingar samt bastu och hamam. Missa inte Boulevard 33 som serverar moderna rätter i kombination med det latviska köket.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

I dekorativa rum med fokus på Rigas landmärken bor du bekvämt i 21-25 m² stora dubbelrum med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, minibar och wifi. Gratis inträde och uttnyttjande av spafaciliteter mellan kl. 09.00-10.00.

Superiorrum, 2‑3 personer

Eleganta rum på 22-31 m² inredda i varma färger med parkettgolv och dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, säkerhetsbox, minibar och wifi. Möjlighet till en extrasäng för två barn 2-11 år i form av en bäddsoffa. Gratis inträde och uttnyttjande av spafaciliteter mellan kl. 09.00-21.00.

1 min
till närmaste buss,
Centrala stacija

Opera Hotel & Spa


33 Raina Blvd.
Airtours andra hotell i Riga
Lettlands flagga

Riga: Spastaden Riga lockar med sin närhet och charmerande gamla stad

Riga

Riga är brokig, charmerande och naturskön. Staden är vackert belägen vid floden Daugava och omgiven av grönskande parker, sjöar och trolska skogar. Den gamla stadsdelen Vecriga med sina mysiga kullerstensgränder och vackra hus är ljuvlig att strosa runt i. Riga bjuder på vacker arkitektur med byggnader i jugendstil, prisvärd livsstil och en kort flygresa. Den perfekt staden för en weekend med spa, god mat och hippt nöjesliv.» Läs mer om Riga

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Riga

» Se alla våra hotell i Riga