Arlanda

Olympia

4

Splits Riviera, Kroatien

Stort hotell vid stranden för hela familjen

På det här stora hotellet finns något för alla. Vuxna kan njuta av lata dagar vid poolen eller aktivera sig med en tennismatch. Stora och små barn trivs bra vid poolen med vattenrutschkanor och för de allra minsta finns en separat barnpool. När havet lockar är stranden bara tre minuters promenad bort.

Strand & pool

Lagunformad pool med vattenrutschkanor

Den stora lagunformade poolen är anpassad för hela familjen. Här finns vattenrutschkanor och en separat barnpool för de minsta. Poolen är omgiven av solstolar och parasoller där man kan slappna av med en bok eller sola. När du blir törstig kan du beställa en läskande dryck cocktail från baren. För den som vill skämma bort sig själv lite extra kan man besöka hotellets spa- och hälsocenter.

Pinjeträdskantad strand precis nedanför hotellet

Nedanför hotellet ligger en hörlig strand kantad av pinjeträd. Lägg dig på en filt under ett av träden eller hyr solstolar och parasoller. Vattnet här är kristallklart och turkosblått och den vita stranden är en blandning av sand och småsten.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellet har en fin restaurang där du kan njuta av olika typer av rätter. Här finns även en vinbar och en strandbar.

Mot tillägg: Halvpension.

Restaurangutbudet är varierat och bra i både Sibenik och Vodice. Den senare nämns som Dalmatiens mest restaurangtäta stad. Här äter du framför allt traditionellt kroatiskt men det finns också restauranger som serverar internationella rätter. Mataffärer finns i Sibenik och utanför Vodice.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Deluxerum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, minibar och hårtork. Alla rum har balkong och havsutsikt. Möjlighet till en extrasäng. Superiorrummen är belägna i den del av hotellet som kallas Olympia Sky.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, minibar och hårtork. Alla rum har balkong, havsutsikt mot tillägg. Möjlighet till en extrasäng för barn 2-11,99 år.

Mot tillägg: havsutsikt

Bra att veta

Superiorrummen och familjerummen är belägna i den del av hotellet som kallas Olympia Sky.

Kroatiens flagga

Vodice & Sibenik: Välordnat och familjevänligt med inslag av kultur, aktiviteter och god mat

Vodice & Sibenik

Vodice är en trivsam liten stad med vackra klapperstensstränder och en livlig marina. Den charmiga gamla stadsdelen med förtjusande gamla stenbyggnader och smala gränder är populär. Här hittar du ett brett kulturellt utbud och det sägs att det är Dalmatiens mest restaurangtäta stad. Den eleganta strandpromenaden är smyckad med palmer och blommor och leder hela vägen ner mot grannbyn Srima. Stranden sträcker ut sig på båda sidor om hamnen och bryts av med pirer och klippigare partier.» Läs mer om Vodice & Sibenik

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Splits Riviera

» Se alla våra hotell på Splits Riviera