Arlanda

Matilde Beach Resort

3.0

Splits Riviera, Kroatien

Mysigt hotell vid stranden med lummigt poolområde

Nära stranden i Vodice ligger detta trevliga lägenhetshotell med sitt härligt lummiga poolområde. Här trivs hela familjen och i de välutrustade lägenheterna kan man välja om man vill laga mat själv eller om man vill äta på restaurang i mysiga Vodice.

Strand & pool

Härligt poolområde omgivet av grönska

Lummigt poolområde med en pool i fri form. Vid poolkanten finns stora stenar och poolområdet är omgivet av träd vilket ger en naturlig känsla. Här kan vuxna och lite större barn ägna en heldag med att sola och bada.

Kristallklart vatten 30 meter från hotellet

Bara 30 meter från hotellet ligger den fina stranden med sitt kristallklara turkosblå vatten. Här kan du sola eller läsa en bok i skuggan till ljudet av vågorna. Från stranden som är en blandning av sand- och grus har du också en fantastisk utsikt över Vodices gamla stadsdel.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I strandrestaurangen Ville Matilde serveras dalmatiska specialiteter och goda viner. I den trevliga loungebaren kan du ta en drink efter maten medan du lyssnar på havet en bit bort.

Mot tillägg: Frukost, Halvpension.

Restaurangutbudet är varierat och bra i både Sibenik och Vodice. Den senare nämns som Dalmatiens mest restaurangtäta stad. Här äter du framför allt traditionellt kroatiskt men det finns också restauranger som serverar internationella rätter. Mataffärer finns i Sibenik och utanför Vodice.

Rum

Trerumslägenhet, 4‑6 personer

Lägenhet på cirka 72 m² med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Dubbelsäng eller separata sängar i sovrummen. Bad/dusch och wc, AC, tv och säkerhetsbox. Välutrustat kök med ugn, kokplattor, kylskåp och köksutrustning. Lägenheterna har balkong/terrass och ligger på markplan. Möjlighet till två extrasängar i vardagsrumsdelen.

Mot tillägg: delvis havsutsikt

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenhet på cirka 36 m² med ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar och ett kombinerat vardagsrum/kök. Bad/dusch och wc, AC, tv och säkerhetsbox. Välutrustat kök med ugn, kokplattor, kylskåp och köksutrustning. Lägenheterna har balkong. Möjlighet till två extrasängar i vardagsrumsdelen.

Mot tillägg: havsutsikt

Kroatiens flagga

Vodice & Sibenik: Välordnat och familjevänligt med inslag av kultur, aktiviteter och god mat

Vodice & Sibenik

Vodice är en trivsam liten stad med vackra klapperstensstränder och en livlig marina. Den charmiga gamla stadsdelen med förtjusande gamla stenbyggnader och smala gränder är populär. Här hittar du ett brett kulturellt utbud och det sägs att det är Dalmatiens mest restaurangtäta stad. Den eleganta strandpromenaden är smyckad med palmer och blommor och leder hela vägen ner mot grannbyn Srima. Stranden sträcker ut sig på båda sidor om hamnen och bryts av med pirer och klippigare partier.» Läs mer om Vodice & Sibenik

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Splits Riviera

» Se alla våra hotell på Splits Riviera