Arlanda

Ola

4

Splits Riviera, Kroatien

Stilfullt hotell med panoramautsikt över havet

Detta nybyggda hotell i Togir är beläget med en fantastisk panoramautsikt över Adriatiska havet. Här kan du sola och bada på poolområdet med infinitypool och bekväma solsängar. Njut av god mat i den trevliga à la carte-restaurangen eller cykla in till Togir med sin mysiga småbåtshamn.

Strand & pool

Infinitypool med spektakulär utsikt

Från hotellets poolområde har du utsikt över havet och de vackra kroatiska stenhusen i Togir. På solterrassen finns solstolar och när du blir törstig kan du beställa en svalkande dryck från baren. Hotellet har även en inomhuspool och ett spa med olika behandlingar.

Kristallklart vatten några minuter från hotellet

Med några minuters promenad tar du dig till stranden där Adriatiska havets kristallklara vatten väntar. Solstolar och parasoller finns till uthyrning men du kan även slå dig ner på en filt i skuggan av ett pinjeträd. Stranden är av sand och grus med inslag av klappersten.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

I hotellets à la carte-restaurang bjuds det på unika rätter inspirerade av naturliga och hälsosamma kostvanor och med hemmaodlade örter. Följer du en specifik kosthållning är restaurangens personal beredd att göra sitt bästa för att hjälpa dig. Hotellet har även en bra som serverar goda drinkar och snacks.

I Trogir finns ett myller av restauranger och konobas, de traditionella kroatiska restaurangerna som serverar dalmatiska specialiteter. Främst i den gamla stadskärnan men även på fastlandet där det också finns större mataffärer. Vill du handla mer lokalt beger du dig till marknaden.

Rum

Superiorrum, 2 personer

Superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar, bad/dusch och wc. AC, wifi, säkerhetsbox, minibar, hårtork och tv. Dubbelrummen har balkong med havsutsikt.

Bra att veta

Hotellet tar endast emot gäster över 16 år. Utomhuspoolen är öppen mellan 1/5-31/10 beroende på väder.

Kroatiens flagga

Trogir: Romantisk atmosfär bland kullerstensgränder och gamla kyrkor

Trogir

Norr om hamnstaden Split ligger Trogir som består av tre olika delar, den charmanta gamla stadskärnan i mitten, norra delen av ön Ciovo och fastlandet. Staden har en fantastisk historia med många olika härskare från olika länder. Den gamla stadskärnan är mysig med kullerstensgränder, vackra gamla byggnader och en populär hamnpromenad. Stränderna består framförallt av sten, men vissa är sandiga, som Pantan Beach på fastlandet. Andra fina stränder hittar du på ön Ciovo.» Läs mer om Trogir

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Splits Riviera

» Se alla våra hotell på Splits Riviera