Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Split på Splits Riviera Kroatien

Split

Vackra Split är en historisk stad med hög mysfaktor

Om Split

Världsarvsstaden Split ligger på en udde i landskapet Dalmatien och har en rik och intressant historia. Staden är uppbyggd runt den romerska kejsaren Diocletianus mäktiga palats och här bland pelare och valvbågar bor människor idag. Splits gamla stad är bilfri med pittoreska gator, små butiker och gatumusikanter som uppträder. Hamnpromenaden bjuder på mängder av uteserveringar och är perfekt för en skön kvällspromenad.

Transfertid med buss till Split ca 30 min

Hamnstaden Split bjuder på många och soliga utflyktsmöjligheter

I Split semestrar par och vuxna som njuter av mysiga middagar i en romantisk atmosfär bland smala gränder och massiva stadsmurar. Här är shoppingen utmärkt, från billiga skor till kända klädkedjor. Längst ut på udden ligger berget Marjan där du kan njuta av vacker natur och sköna promenader. Från hamnstaden Split går färjor till de närliggande öarna och precis vid hamnen finns den långgrunda och breda stranden Bagvice.

Restauranger i Split

Split är en storstad och här finns såklart allt du kan önska. I hamnen och runt om i de charmiga gränderna i gamla stan finns många restauranger och barer som bjuder på internationella och kroatiska smakupplevelser. Prova Pasticada, en köttgryta med gnocci som är en specialitet i Split!

Klimatkompenserad resa
fr. 11 749:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 30 september. Del i dubbelrum premium. Le Meridien Lav, Splits riviera.

Sök pris och boka

Våra hotell i Split

Var ligger Split?

Karta Splits Riviera
Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Elite Travel.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!