Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Valamar Meteor Hotel

4.0

Splits Riviera, Kroatien

Stort hotell på strandpromenaden i Makarska

Hotell Meteor består av två flyglar mitt på strandpromenaden i Makarska. Här har du nära till stranden där du kan bada i det kristallklara vattnet eller läsa en bok i skuggan av pinjeträden. Härifrån kan du också gå längs med den fina strandpromenaden till Makarskas centrum. Föredrar du ändå poolen ligger denna precis ovanför stranden och när du törstig är poolbaren nära till hands.

Strand & pool

Stort poolområde precis ovanför stranden

Hotellets stora poolområde ligger mellan hotellets flyglar och den pinjeträdskantade stranden. Här finns solstolar och parasoller och när du blir törstig är poolbaren nära till hands och personalen redo att servera dig läskande drycker. Hotellet har även en stor inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym. I spat finns även möjlighet att köpa olika skönhetsbehandlingar. Hotellet har även en frisör.

Pinjeträdskantad strand precis nedanför hotellet

Några steg från hotellets poolområde ligger den fina strandpromenaden som tar dig till Makarskas centrum och nedanför denna en fin klapperstensstrand. Klapperstenen gör att det turkosblå vattnet blir kristallklart vilket förhöjer badupplevelsen. Badskor kan vara bekvämt att ha och sådana finns att köpa på plats.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

När du blir hungrig är det nära till hotellets egen restaurang som har både buffé och ā la carte-servering. Hotellet har utöver detta två barer, en snackbar och en poolbar.

Mot tillägg: Halvpension.

I Kroatien äter man mycket grillat, både kött och fisk, och så även här i byarna längs Makarska Rivieran. Makarska är huvudorten och här har du ett stort utbud av restauranger, barer och mataffärer. Baska Voda är mindre och de flesta restaurangerna och kaféerna ligger längs med strandpromenaden och runt den mysiga hamnen. Tucepi är ännu lite mindre och här hittar du barer och små restauranger intill stranden.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, säkerhetsbox, wifi och minibar. Dubbelrummen har heltäckningsmatta och balkong. Möjlighet till en extrasäng i form av en bäddsoffa eller hopfällbar säng.

Kroatiens flagga

Makarska Rivieran: Makarska Rivieran - vackrast i hela världen enligt många!

Makarska Rivieran

Längs Makarska rivieran i sydvästra Kroatien ligger många populära badorter, kuststräckan är drygt sex mil lång och en av världens vackraste. Grön pinjeskog som når helt ner till stranden och den höga bergskedjan precis bakom ger fantastiska konstraster till det kristallklara blå vattnet. Cykel- och promenadvägar längs kusten gör det lätt att upptäcka nya stränder och platser eller för din dagliga joggingtur.» Läs mer om Makarska Rivieran

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Valamar Meteor Hotel

Arlanda
lör 16 maj lör 23 maj lör 30 maj lör 6 juni lör 13 juni
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info lör 16 maj
6 149:- 6 649:-

Sällskapets pris:

12 298:-
info lör 23 maj
6 799:- 7 299:-

Sällskapets pris:

13 598:-
info lör 30 maj
6 799:- 7 299:-

Sällskapets pris:

13 598:-
info lör 6 juni
7 099:- 7 599:-

Sällskapets pris:

14 198:-
info lör 13 juni
8 499:- 8 999:-

Sällskapets pris:

16 998:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Splits Riviera

» Se alla våra hotell på Splits Riviera