Arlanda

Milenij

4

Splits Riviera, Kroatien

Strandnära mellanklasshotell med perfekt läge

Detta mellanklass hotell med moderna inredningsdetaljer ligger med perfekt läge på Makarskas strandpromenad. Det tar bara en minut att gå ner till havet där du möts av det kristallklara turkosblå vattnet. På kvällarna kan du njuta av goda måltider i hotellets restaurang i anslutning till strandpromenaden. Till Makarskas centrum är det bara tio minuters promenad och längs med strandpromenaden finns både restauranger och barer.

Strand

Klapperstensstrand med kristallklart vatten

En minuts promenad från hotellet ligger Adriatiska havet och väntar med sitt turkosblå vatten som tack vare klapperstenen är kristallklart. Här kan man svalka sig under de heta soltimmarna eller läsa en bok i skuggan av pinjeträden. Vill du vara lite äventyrlig finns olika vattensporter i närheten av hotellet. Adriatiska havets vatten är perfekt för snorkling, badskor kan vara skönt att ha och finns att köpa på plats.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

I hotellets bar och restaurang som ligger i anslutning till strandpromenaden kan du njuta av både inhemska och internationella rätter. Sitt i matsalen eller på terrassen som har utsikt över havet. Här serveras också hotellets rikliga frukostbuffé. På kvällen serveras både en buffé för gäster med halvpension men det finns också en à la carte-meny.

Mot tillägg: Halvpension, Helpension.

I Kroatien äter man mycket grillat, både kött och fisk, och så även här i byarna längs Makarska Rivieran. Makarska är huvudorten och här har du ett stort utbud av restauranger, barer och mataffärer. Baska Voda är mindre och de flesta restaurangerna och kaféerna ligger längs med strandpromenaden och runt den mysiga hamnen. Tucepi är ännu lite mindre och här hittar du barer och små restauranger intill stranden.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrum med moderna möbler med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, säkerhetsbox och Wifi samt minibar.

Mot tillägg: delvis havsutsikt, balkong

Superiorrum, 2‑3 personer

Rymliga superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv, säkerhetsbox och Wifi samt minibar. Superiorrummen har balkong med delvis havsutsikt. Möjlighet till en extrasäng i form av en bäddsoffa.

Kroatiens flagga

Makarska Rivieran: Makarska Rivieran - vackrast i hela världen enligt många!

Makarska Rivieran

Längs Makarska rivieran i sydvästra Kroatien ligger många populära badorter, kuststräckan är drygt sex mil lång och en av världens vackraste. Grön pinjeskog som når helt ner till stranden och den höga bergskedjan precis bakom ger fantastiska konstraster till det kristallklara blå vattnet. Cykel- och promenadvägar längs kusten gör det lätt att upptäcka nya stränder och platser eller för din dagliga joggingtur.» Läs mer om Makarska Rivieran

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Splits Riviera

» Se alla våra hotell på Splits Riviera