Arlanda

Bluesun Afrodita

4.0

Splits Riviera, Kroatien

Familjevänligt och charmigt hotell precis vid havet

På hotell Bluesun Afrodita bor du precis vid klapperstensstranden i Tucepi med sitt kristallklara vatten. Precis ovanför den pinjeträdskantade strandpromenaden ligger hotellets stora poolområde som där du kan koppla av i en av solstolarna och för barnen finns en separat barnpool att plaska i. Familjer trivs också bra i de stora rummen som är belägna i flera byggnader i hotellets charmiga trädgård.

Strand & pool

Stor pool och barnpool precis ovanför stranden

På hotell Bluesun Afrodita bor du precis vid klapperstensstranden i Tucepi med sitt kristallklara vatten. Precis ovanför den pinjeträdskantade strandpromenaden ligger hotellets stora poolområde. Här kan du koppla av i en av solstolarna och för barnen finns en separat barnpool att plaska i. Familjer trivs också bra i de stora rummen som är belägna i flera byggnader kring hotellets charmiga trädgård.

Klapperstensstrand kantad av pinjeträd

Precis nedanför hotellet ligger Tucepis 4 km långa klapperstensstrand med kristallklart vatten kantad av pinjeträd. Här kan du svalka dig i det salta vattnet eller njuta av skuggan under träden. Längs med strandpromenaden kan du gå på ljuvliga promenader och se ut över havet åt ena sidan och upp mot bergen åt andra sidan. Längs med kusten i Makarska badar man mycket från badbryggor, klippor eller klapperstenstränder och badskor kan vara bra att ha. Sådana finns att köpa på plats.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

På hotell Bluesun Afrodita kan du välja mellan à la carte eller buffé i hotellets restaurang när det är dags att äta. Hotellets bar serverar också svalkande drycker.

Mot tillägg: Halvpension.

I Kroatien äter man mycket grillat, både kött och fisk, och så även här i byarna längs Makarska Rivieran. Makarska är huvudorten och här har du ett stort utbud av restauranger, barer och mataffärer. Baska Voda är mindre och de flesta restaurangerna och kaféerna ligger längs med strandpromenaden och runt den mysiga hamnen. Tucepi är ännu lite mindre och här hittar du barer och små restauranger intill stranden.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi och minibar. Dubbelrummen har balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum, 2‑5 personer

Familjerum med dubbelsäng, bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi och minibar. Möjlighet till tre extrasängar i from av ordinarie säng, hopfällbar eller bäddsoffa. Vissa av familjerummen är i etage. Familjerummen har balkong.

Superiorrum, 2‑3 personer

Rymliga superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, säkerhetsbox, tv, wifi och minibar. Möjlighet till en extrasäng i form av en bäddsoffa. Superiorrummen har balkong.

Mot tillägg: havsutsikt

Kroatiens flagga

Makarska Rivieran: Makarska Rivieran - vackrast i hela världen enligt många!

Makarska Rivieran

Längs Makarska rivieran i sydvästra Kroatien ligger många populära badorter, kuststräckan är drygt sex mil lång och en av världens vackraste. Grön pinjeskog som når helt ner till stranden och den höga bergskedjan precis bakom ger fantastiska konstraster till det kristallklara blå vattnet. Cykel- och promenadvägar längs kusten gör det lätt att upptäcka nya stränder och platser eller för din dagliga joggingtur.» Läs mer om Makarska Rivieran

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Splits Riviera

» Se alla våra hotell på Splits Riviera