Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Makarska Rivieran på Splits Riviera Kroatien

Makarska Rivieran

Makarska Rivieran - vackrast i hela världen enligt många!

Om Makarska Rivieran

Längs Makarska rivieran i sydvästra Kroatien ligger många populära badorter, kuststräckan är drygt sex mil lång och en av världens vackraste. Grön pinjeskog som når helt ner till stranden och den höga bergskedjan precis bakom ger fantastiska konstraster till det kristallklara blå vattnet. Cykel- och promenadvägar längs kusten gör det lätt att upptäcka nya stränder och platser eller för din dagliga joggingtur.

Transfertid med buss till Makarska Rivieran ca 1h 30 min - 2h 30 min

Barnvänliga badorter på soliga stränder med riktigt klart kroatiskt vatten

På Makarska rivieran finns gott om aktiviteter för både stora och små, många långgrunda stränder och lekplatser för de allra minsta och för de större finns tennisbanor, vattensporter och ett bra nöjesliv. Baska Voda och Brela är små badorter med restauranger och caféer vid huvudgatan och en mysig hamnpromenad. Stränderna i och runt byarna är av rundslipade stenar med kristallklart vatten.

Livliga hamnar och folkliga hamnpromenader med serveringar och vackra vyer

Staden Makarska är den största och livligaste badorten med sitt färgglada folkliv i hamnen och sin gamla stadsdel med stenlagda gränder, charmiga stenhus och marknadsplats. Stranden är två kilometer lång med restauranger och barer nära. Här är pulsen lite högre, du kan dansa in i småtimmarna, en klubb ligger i en riktig grotta. Lilla Tucepi ligger söder om Makarska med en vacker stenstrand, mysig hamn och lång strandpromenad.

Restauranger på Makarska Rivieran

I Kroatien äter man mycket grillat, både kött och fisk, och så även här i byarna längs Makarska Rivieran. Makarska är huvudorten och här har du ett stort utbud av restauranger, barer och mataffärer. Baska Voda är mindre och de flesta restaurangerna och kaféerna ligger längs med strandpromenaden och runt den mysiga hamnen. Tucepi är ännu lite mindre och här hittar du barer och små restauranger intill stranden.

Klimatkompenserad resa
fr. 6 349:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 11 maj. Del i dubbelrum. Bluesun Marina, Splits riviera.

Sök pris och boka

Våra hotell på Makarska Rivieran

Var ligger Makarska Rivieran?

Karta Splits Riviera
Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Elite Travel.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!