Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Hvar på Splits Riviera Kroatien

Hvar

Hvar är solsäkert, lavendeldoftande och historiskt

Om Hvar

Hvar är en av de vackraste och mest solsäkra öarna i den kroatiska skärgården. Här finns vingårdar, lavendel- och rosmarinfält som skänker ön en behaglig doft, vackra stränder och ett populärt nöjesliv. I Hvar stad finns medeltida byggnader, en av Europas äldsta teatrar och en inbjudande och livlig hamn där fiskebåtar och exklusiva segelbåtar ligger förtöjda längs den palmkantade kajen.

Transfertid med buss- och båt till Hvar ca 2h - 3h

Charmig stad med ett tilltalande och hippt nöjesliv

Slå dig ner på ett av de charmiga caféerna och bara njut av folklivet eller promenera runt i de mysiga gränderna vid det stora torget med sina butiker och restauranger. Hvar är trendigt och tilltalar de allra flesta med sina många restauranger, barer och nattklubbar i hamnområdet och längs strandpromenaden. Stränder hittar du runt om på ön eller så hänger du med på en solfylld båttur till Pakleni-öarna.

Restauranger på Hvar

I Hvar finns ett bra utbud av restauranger och barer, mer exklusiva än på fastlandet och grannen Brac. Här äter du mycket skaldjur, gärna på någon av restaurangerna nära hamnen. Kaféer och barer ligger på rad runt hamnområdet och vid det stora torget och i gränderna runt omkring finns många restauranger. Hvar har även restauranger med mer modern mat som tryffelhamburgare och flatbread med parmaskinka och chèvre. Missa inte vinet, Hvarborna är väldigt stolta över det.

Klimatkompenserad resa
fr. 8 549:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 23 september. Del i dubbelrum. Pharos, Splits riviera.

Sök pris och boka

Våra hotell på Hvar

Var ligger Hvar?

Karta Splits Riviera
Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Elite Travel.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!