Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Splits Riviera Kroatien

Splits Riviera

En otroligt vacker kuststräcka som bjuder på salta bad och utsökt mat

Våra hotell på Splits Riviera

Om Splits Riviera

Splits riviera är en lång kuststräcka med flera öar inbäddad i grönska och väldoftande pinjeskogar på första parkett framför det klarblå Adriatiska havet. Här i det dalmatiska landskapet i sydvästra Kroatien finns välbevarade medeltidsstäder och höga berg som möter det kristallklara havet. De kroatiska värdshusen, konoba, bjuder på vällagad italienskinspirerad mat och vingårdarna ligger tätt på varandra.

Pittoreska Brac och solsäkra Hvar är perfekta för en avkopplande solsemester

Öarna Brac och Hvar ligger i den kroatiska skärgården söder om hamnstaden Split. Brac är den lugnare och lite lantligare ön med vackra små byar och sin kända strand Zlatni Rat. Hvar är vackert och trendigt med en pittoresk hamn som besöks av exklusiva båtar. Här finns också hippa barer och bra nöjesliv. Storstaden Split är en historisk världsarvstad med vackra byggnader och mysiga restauranger. Stämningen är romantisk och shoppingen utmärkt.

Vill du vara aktiv eller reser du med barn är det längs kusten du ska bo

Längs en av världens vackraste kuststräckor ligger badorterna som ett pärlband både norr och söder om den praktfulla staden Split. I söder hittar du Makarska som är centrum för rivieran och en charmig stad med livlig atmosfär. Pittoreska Omis, charmiga Baska Voda och Brela men också lilla Tucepi. Norr om Split ligger Trogir med sin förtjusande gamla stadskärna, storstaden Sibenik och restaurangtäta Vodice. Barnvänliga badorter med fina stenstränder och behagligt nöjesliv.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 999:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 13 maj. Del i tvårumslägenhet. Pastura, Splits riviera.

Sök pris och boka

Var ligger Splits Riviera?

Karta Splits Riviera

Karta över Splits Riviera

Restid från Stockholm: 2 timmar 45min

Öppna karta
Airtours service

Airtours lokala representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på telefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Elite Travel.

Andra resmål i Kroatien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!