Jubileumsrabatt 500:- per person! Gäller alla paketresor 2018

Astarea

3.5

Dubrovnik, Kroatien

Njut av en stressfri semester i sköna landskap

Fridfullt läge med en fantastisk utsikt över Adriatiska havet direkt vid stranden på Dubrovniks förtjusande riviera. Här känner du dig som hemma i den pittoreska lilla byn Mlini med charmiga tavernor, lugna badvikar och avkopplande dagar. Stranden direkt nedanför hotellet ligger skyddad i badviken och här kan du stanna hela din semester och njuta av det goda livet.

Strand & pool

Härligt poolområde med plats för avkoppling

Koppla av i den rymliga utomhuspoolen med en bedårande utsikt över havet eller ta dig in till hotellets spaavdelning där du kan ta långa, härliga simturer i inomhuspoolen. De minsta leker gott i den separata barnpoolen med svalkande droppar som strilar ner från en paraplyfontän. Här kan du även höja pulsen i gymmet, njuta av en välgörande massage och koppla av i bastun. Under perioden 15/6 -15/9 kan barnen vara med i hotellets miniklubb.

En pärla bland kroatiska badvikar

Här badar du i det svalkande smaragdgröna Adriatiska havet från den långgrunda stranden som ligger direkt nedanför hotellet. Stranden består av småsten och klappersten med solstolar och parasoller att hyra. Vid den lilla marinan och strandpromenaden finns några restauranger och barer. På kvällarna spelar lokala band på strandbarens terrass.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Astarea serverar en medelhavsbuffé med en rik vinlista och en vacker utsikt över det öppna havet. På tavernan äter du goda kött- och fiskrätter från det traditionella lokala köket. Det finns flera barer varav en pianobar som serverar frestande desserter.

Mot tillägg: Halvpension.

Vid havet i Mlini ligger några restauranger och kaféer som bjuder på god kroatisk mat. Här finns också mataffär vid stora vägen som tar dig vidare mot Dubrovnik.

Rum

Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum i huvudbyggnaden med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. Det finns tv, AC, wifi och balkong. Vissa rum har heltäckningsmatta. Möjlighet till extrasäng i form av en bäddsoffa eller enkelsäng.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rummen är inredda i varma toner och ligger i den intilliggande byggnaden. Det är dubbelsäng eller separata med bad/dusch och wc. Det finns tv, AC, hårtork, wifi och balkong. Vissa rum har heltäckningsmatta. Möjlighet till extrasäng i form av en bäddsoffa eller enkelsäng.

Superiorrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer

Rummen är inredda i varma toner och ligger i den intilliggande byggnaden. Det är dubbelsäng eller separata med bad/dusch och wc. Det finns tv, AC, hårtork, wifi och balkong med havsutsikt. Vissa rum har heltäckningsmatta. Möjlighet till extrasäng i form av en bäddsoffa eller enkelsäng.

Superiorrum, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum i huvudbyggnaden med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. Det finns tv, AC, wifi och balkong med havsutsikt. Vissa rum har heltäckningsmatta. Möjlighet till extrasäng i form av en bäddsoffa eller enkelsäng.

Kroatiens flagga

Mlini: Litet och charmigt i blomstrande omgivningar

Mlini

Mysiga Mlini ligger en mil söder om Dubrovnik och har en liten hamn, några restauranger och stenhus som är prydda med gröna klätterväxter och rosa blomster. Byn är en oas med vattendrag som rinner från bergen ner i det klarblå Adriatiska havet och här finns vackra långgrunda stränder av främst klappersten. Du bor i en rofylld och familjär atmosfär omgiven av grönskande pinjeträd och karga berg.» Läs mer om Mlini

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Astarea

Arlanda
December 2017
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Visa prisexempel
Per person
Sällskapets pris

Fler hotell i Dubrovnik

» Se alla våra hotell i Dubrovnik