Arlanda

Valamar Argosy

4.0

Dubrovnik, Kroatien

Fräscht hotell med infinitypool och havsutsikt

En bit över havet ligger du och spanar ut över Kroatiens övärld antingen på en solstol eller i en av hotellets infinitypooler. Hotellet passar för par som vill njuta av lugnet i en vacker miljö och ha möjlighet att varva dagsaktiviteter som havsbad eller en joggingtur med en god middag på kvällen under solens sista strålar.

Strand & pool

Två pooler utomhus och en inomhus

Poolområdet är imponerande med två infinitypooler och utsikt mot havet åt flera håll. Solstolar och parasoller ger dig möjlighet att variera vilken vy som passar dig bäst för dagen. Lite grönska runt omkring ger perfekt avkoppling när dagarna flyter iväg. Snackbaren serverar goda lunchrätter eller något svalkande när du blir hungrig. Om solen blir för stark eller om vädret inte hunnit bli alldeles badvänligt ännu finns en uppvärmd inomhuspool. Spa och bastu gör att du kan känna dig lite extra bortskämd på semestern.

Klapperstenstrand med mysig atmosfär

Cava Beach är namnet på den närmaste stranden och här väntar Kroatiens klara turkosskimrande vatten på att du kommer och tar ett dopp. Häng i strandbaren eller lägg dig på en solstol medan du varvar ner och gör dig redo för nästa simtur. På kvällen förvandlas stranden till ett ställe att sippa på en drink, äta något och kanske lyssna på musik medan solen går ner. Den lite större och populära Copacabana Beach ligger cirka 250 meter från hotellet. Den är mer barnvänlig och erbjuder även vattensporter.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Frukosten serveras med bästa möjliga utsikt över den kroatiska arkipelagen och hängbron in till Dubrovnik. Här serveras även Medelhavets goda mat till middag men då kanske du hellre vill sitta ute på terrassen i den ljumma luften. Halvpension går att få som dine-around så att du kan byta miljö till middagen och äta på något av systerhotellen. Dagtid äter du förmodligen något välsmakande i snackbaren och för eftermiddagskaffe rekommenderas lobbybaren.

Längs promenadgatan som går från stranden i Lapad och upp genom turistorten finns många restauranger och kaféer. Här njuter du folklivet på en uteservering med ett glas vitt blandat med mineralvatten.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina dubbelrum på ca 24-27 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

Superiorrum, 2 personer

Fina superiorrum på ca 24-27 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong med havsutsikt.

Kroatiens flagga

Lapad: Populär badort där barnfamiljerna trivs belägen på en grönskande halvö

Lapad

Grönskande Lapad passar utmärkt för barnfamiljer och par som vill sola och bada vid fina stränder och bo nära det stora utbudet av restauranger, caféer och turistbutiker. Ett populärt promenadstråk kantat av uteserveringar leder ner mot Lapad Bay och fortsätter sedan som pittoresk gångväg längs kusten. Stränderna avlöser varandra längs Lapad Bay och varierar mellan grus, klippor och klappersten. På norra delen av halvön hittar du fina Copacabana Beach.» Läs mer om Lapad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubrovnik

» Se alla våra hotell i Dubrovnik