Arlanda

Lägenheter I Lapad

3.0

Dubrovnik, Kroatien

Semestra självständigt med privat boende

Passa på att uppleva det genuina Dubrovnik och testa hur det känns att leva som en lokalbo för ett par dagar. Här trivs du som vill klara dig på egen hand under semestern då ni bor i en privat lägenhet i Lapads centrum. I området finns grönskande parker och längs den trevliga strandpromenaden finns restauranger och barer. Till klapperstensstranden är det endast en promenad på 500 meter.

Strand

Med närhet till en fin klappersstenstrand

Packa en strandväska och ta dig till fots ner till den fina klappersstenstranden vid Lapad Bay. Här finns solstolar och parasoller där du kan spendera många sköna dagar i solen och ta härliga strandpromenader. Vid strandkanten kan de minsta barnen plaska i det turkosblå vattnet som sedan sluttar lite brantare ut i havet. För de äldre finns vattensporter att testa och caféer och tavernor kantar strandpromenaden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Längs promenadgatan som går från stranden i Lapad och upp genom turistorten finns många restauranger och kaféer. Här njuter du folklivet på en uteservering med ett glas vitt blandat med mineralvatten.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Traditionellt och hemtrevligt inredda enrumslägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Vardagsrum och kök är kombinerat och det finns enklare köksutrustning och kylskåp. Badrum med bad/dusch och wc. Det finns AC och wifi i lägenheten och avresestädning ingår, liksom handdukar och lakan. Möjlighet till extrasäng i form av en bäddsoffa.

Trerumslägenhet, 4 personer

Traditionellt och hemtrevligt inredda lägenheter med två sovrum som har dubbelsängar eller separata sängar. Vardagsrum och kök är kombinerat och det finns enklare köksutrustning och kylskåp. Badrum med bad/dusch och wc. Det finns AC och wifi i lägenheten och avresestädning ingår, liksom handdukar och lakan. Möjlighet till en extrasäng i form av en bäddsoffa.

Bra att veta

Transfer rekommenderas starkt och det kan förekomma att transferbussen inte kör ända fram till lägenheten vilket innebär att du får bära ditt bagage en kortare sträcka. Vid ankomst till flygplatsen får du veta vilken lägenhet du ska bo i av Airtours representant.

Kroatiens flagga

Lapad: Populär badort där barnfamiljerna trivs belägen på en grönskande halvö

Lapad

Grönskande Lapad passar utmärkt för barnfamiljer och par som vill sola och bada vid fina stränder och bo nära det stora utbudet av restauranger, caféer och turistbutiker. Ett populärt promenadstråk kantat av uteserveringar leder ner mot Lapad Bay och fortsätter sedan som pittoresk gångväg längs kusten. Stränderna avlöser varandra längs Lapad Bay och varierar mellan grus, klippor och klappersten. På norra delen av halvön hittar du fina Copacabana Beach.» Läs mer om Lapad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubrovnik

» Se alla våra hotell i Dubrovnik