Arlanda

Komodor

3.0

Dubrovnik, Kroatien

En gammal skatt i Dubrovniks historia

Hotellet är ett bevis på den vackra stenarkitekturen som Dubrovnik är känd för och tillhör ett av stadens äldsta hotell. Du möts av en mysig och familjär atmosfär där kvalitén på service är central. Ta långa svalkande dopp i poolen medan du blickar ut över Lapadhalvön med dess bedårande utsikt. Föredrar du att bada i havet så har du tillgång till systerhotellet Vis privata strand.

Strand & pool

Solterrass med solstolar och parasoller

Vid denna mysiga pool står solstolarna uppradade och väntar på att du ska slå dig ner för några härliga timmar i solen. Önskar du hellre skugga så finns det även parasoller att tillgå. Det är lätt att känna sig som hemma vid den gemytliga poolen medan sorlet från strandpromenaden hörs i bakgrunden.

Privat strand i en vacker badvik

Vid klapperstenstranden kan du hyra kajaker och se Dubrovnik från havssidan. Det finns även en liten strandbar som serverar drycker och lättare måltider. Vattnet är långgrunt och viken är omringad av vackra, gröna berg som gör viken relativt stillsam. Här finns solstolar och parasoller att hyra och i någon av barerna längs med strandpromenaden kan du njuta av en drink i kvällssolen.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Njut av en fräsch sallad till lunch eller testa någon grillrätt från menyn till middag. Uteserveringen är pittoreskt inredd i en lummig miljö och i baren kan du ta något läskande att dricka.

Längs promenadgatan som går från stranden i Lapad och upp genom turistorten finns många restauranger och kaféer. Här njuter du folklivet på en uteservering med ett glas vitt blandat med mineralvatten.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum med heltäckningsmatta och dubbelsäng eller separata sängar. Det finns bad/dusch, wc, hårtork, AC och tv. Möjlighet till extrasäng i form av en hoppfällbar säng.

Mot tillägg: delvis havsutsikt, balkong

Kroatiens flagga

Lapad: Populär badort där barnfamiljerna trivs belägen på en grönskande halvö

Lapad

Grönskande Lapad passar utmärkt för barnfamiljer och par som vill sola och bada vid fina stränder och bo nära det stora utbudet av restauranger, caféer och turistbutiker. Ett populärt promenadstråk kantat av uteserveringar leder ner mot Lapad Bay och fortsätter sedan som pittoresk gångväg längs kusten. Stränderna avlöser varandra längs Lapad Bay och varierar mellan grus, klippor och klappersten. På norra delen av halvön hittar du fina Copacabana Beach.» Läs mer om Lapad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubrovnik

» Se alla våra hotell i Dubrovnik