Arlanda

Ariston

5.0

Dubrovnik, Kroatien

Tillbakalutad lyx några steg från havet

Lugnet sprider sig i kroppen så snart du sätter foten på denna fräscha pärla som ger tillgång till massor av möjligheter eftersom du även kan besöka systerhotellen intill. Par som vill ha en avslappnande och elegant semester känner genast att de hittat rätt då det finns rikliga möjligheter att äta gott, varva ner vid poolen och sitta länge i solnedgången med en drink.

Strand & pool

Flera pooler med sköna vyer

Vill du bara slappna av, drömma dig bort och låta hemmastressen rinna av väljer du vuxenpoolen på taket. Här ligger du på en solstol och laddar batterierna tills det blir läge för något svalkande i poolbaren. För variationen skull väljer du sedan någon av de andra poolerna där havet alltid är nära, om du inte har gått till inomhuspoolen förstås. Totalt finns sju utomhuspooler, varav en är till för barn, och två inomhuspooler så är det bada du vill göra så finns alla chanser. På området finns också ett spa där du kan basta eller unna dig en skönhetsbehandling.

Kasta dig i vattnet från en klippa

Havet ligger alldeles nedanför hotellet och det klara, turkosa vattnet ger dig frisk svalka. Du badar från klipporna och kliver sedan tillbaka till din solstol på hotellet om det inte finns en ledig direkt vid havet. Vill du hellre bada i havet från en större strand finns Lapadstranden cirka en kvarts promenad bort.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Tillsammans med systerhotellen intill erbjuder Ariston rikliga möjligheter att äta och dricka gott. Till exempel är Neptuns terrass ett välsmakande val för en middag med imponerande havsutsikt. Så nära havet är det förstås också ett måste att prova en vällagad fiskrätt och det gör du bäst i restaurang Zoë. Är det fine dining du önskar går du till La Castile där du får utsökta kombinationer av Kroatiens mat och vin. För en kaffe eller en drink på kvällen hittar du enkelt en bar som erbjuder den rätta atmosfären beroende på tidpunkt.

Längs promenadgatan som går från stranden i Lapad och upp genom turistorten finns många restauranger och kaféer. Här njuter du folklivet på en uteservering med ett glas vitt blandat med mineralvatten.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Ljusa, fina rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox.

Mot tillägg: havsutsikt, balkong

Kroatiens flagga

Lapad: Populär badort där barnfamiljerna trivs belägen på en grönskande halvö

Lapad

Grönskande Lapad passar utmärkt för barnfamiljer och par som vill sola och bada vid fina stränder och bo nära det stora utbudet av restauranger, caféer och turistbutiker. Ett populärt promenadstråk kantat av uteserveringar leder ner mot Lapad Bay och fortsätter sedan som pittoresk gångväg längs kusten. Stränderna avlöser varandra längs Lapad Bay och varierar mellan grus, klippor och klappersten. På norra delen av halvön hittar du fina Copacabana Beach.» Läs mer om Lapad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubrovnik

» Se alla våra hotell i Dubrovnik