Arlanda

Aquarius

3.5

Dubrovnik, Kroatien

Familjärt hotell med en vacker trädgård

I en grönskande miljö med en välskött trädgård mitt i centrala Lapad ligger det charmiga hotellet Aquarius. Det är ett litet hotell med endast 24 rum och här känner du dig snabbt som hemma. Sätt dig under en svajande palm med en bra bok för att på eftermiddagen ta en skön promenad till stranden och trevliga shoppingstånd. För varma dagar finns en fin klappersstenstrand nära hotellet.

Strand & pool

Poolbad för varma dagar

I hotellets trädgård ligger en liten pool där du kan njuta av sköna dopp. Slå dig ner på en av solstolarna och läs den nya boken du köpt med dig. Bredvid poolen finns ett trädäck med bord och stolar där du kan sätta dig en stund och planera dagen.

Promenadavstånd till stranden vid Lapad Bay

Packa en strandväska och ta dig till fots ner till den fina klapperstensstranden vid Lapad Bay. Här finns solstolar och parasoller där du kan spendera många sköna dagar i solen och ta härliga strandpromenader. Vid strandkanten kan de minsta barnen plaska i det turkosblå vattnet som sedan sluttar lite brantare ut i havet. För de äldre finns vattensporter att testa och caféer och tavernor kantar stranden.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

I den vackra trädgården bland skuggande palmer och levande musik ligger à la carte-restaurangen som erbjuder en härligt varierande meny med fina dalmatiska viner. Hotellet har även en bar.

Längs promenadgatan som går från stranden i Lapad och upp genom turistorten finns många restauranger och kaféer. Här njuter du folklivet på en uteservering med ett glas vitt blandat med mineralvatten.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum med eleganta trämöbler och dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med dusch, wc och hårtork. Det finns tv, AC, minibar och wifi. Möjlighet till extrasäng i form av en hopfällbar säng.

Kroatiens flagga

Lapad: Populär badort där barnfamiljerna trivs belägen på en grönskande halvö

Lapad

Grönskande Lapad passar utmärkt för barnfamiljer och par som vill sola och bada vid fina stränder och bo nära det stora utbudet av restauranger, caféer och turistbutiker. Ett populärt promenadstråk kantat av uteserveringar leder ner mot Lapad Bay och fortsätter sedan som pittoresk gångväg längs kusten. Stränderna avlöser varandra längs Lapad Bay och varierar mellan grus, klippor och klappersten. På norra delen av halvön hittar du fina Copacabana Beach.» Läs mer om Lapad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Dubrovnik

» Se alla våra hotell i Dubrovnik