Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Dubrovnik Kroatien

Dubrovnik

Soliga dagar i en av de vackraste städerna vid Adriatiska havet

Våra hotell i Dubrovnik

Om Dubrovnik

Dubrovnik är en av världens vackraste städer och med sitt läge i sydligaste Kroatien är klimatet perfekt för soliga dagar vid Adriatiska havet. Karga berg med grönskande pinjeskogar och doft av rosmarin omger den sagolika staden. I Dubrovnik trivs ung som gammal i en härlig mix av hav och stad och det kroatiska köket gör ingen besviken, fisk och skaldjur, kokt lamm och grillat kött njuts bäst med ett glas utsökt vin.

En medeltida stad full av liv och romantik

En vandring på muren är nästan ett måste under din weekendsresa till staden för att njuta av den magnifika utsikten av terrakottafärgade tak, trånga gränder och det azurblå havet. I den välbevarade stadskärnan förtrollas du av mysiga medeltida gränder och vacker arkitektur i en romantisk atmosfär. När mörkret faller lever staden upp i ett myller av restauranger, barer och nattklubbar som är öppna till solen går upp.

En sagolikt vacker riviera och skärgård med kristallklart vatten

Den kroatiska skärgården är en skön storstadspaus, här finns många paradisöar med fina stränder och ljusturkost vatten. Ta båten till charmiga Lopud som är grön och lummig med en barnvänlig sandstrand eller Lokrum, Dubrovnikbornas egen badö. I Lapadviken kan du spela beachvolley eller tennis och bada vid någon av stränderna och på andra sidan gamla stan väntar Banje Beach som på kvällen är en populär nattklubb.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 486:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Landvetter måndag 23 oktober. Astarea, Dubrovnik.

Sök pris och boka

Var ligger Dubrovnik?

Karta Dubrovnik

Karta över Dubrovnik

Restid från Stockholm: 2 timmar 55min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål i Kroatien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!