Nyhet: Testa skärmfri semester!

Skärmfri semester

Som första researrangör i Sverige lanserar Airtours nu skärmfria resor. Satsa på kvalitetstid med dina nära och kära i en härlig medelhavsmiljö med närhet till bad och mysiga miljöer - helt utan stressen från digital uppkoppling! Den första och än så länge enda resan går till hotell Adonis på Kreta den 26 oktober - 2 november 2018. Testa Digital Detox - koppla ned och koppla av!

-

Kvalitetstid med dina nära och kära

Instagramma maten, snapchatta shoppingen, skrolla Facebook och Twitter, surfa nyheterna, svara på mailen... Känner du igen dig? Semestern - som ju ska vara en tid för avkoppling, återhämtning och umgänge med familj och vänner - innebär för många ännu mer tid framför skärmen än vanligt.

Den här resan är för er som verkligen vill vara i stunden och uppleva varje ögonblick tillsammans, utan digital distraktion. Oavsett om ni klarar utmaningen helt smärtfritt eller om abstinensen blir påtaglig så kan vi garantera en fantastisk resa med minnen som förblir oförglömliga - trots att de inte delas i några sociala kanaler.


Analogt kit

När ni kommer till hotellet lämnar ni in era mobiler, datorer och surfplattor i samband med incheckningen.


I utbyte får ditt sällskap ett analogt kit som innehåller:
- Karta
- Guidebok Kreta
- Sällskapsspel
- Strandracketset
- Polaroidkamera
- Dagbok
- Daglig nyhetssammanfattning
- Cykelhyra en dag


Bo bra nära havetAdonis - skärmfritt hotell

3.0

Västra Kreta, Grekland

Litet och familjärt hotell på stranden i Kato Stalos. Flera av lägenheterna har en ypperlig utsikt över det glittrande havet direkt utanför. Du har en kort promenad till restauranger, barer och shopping.