Arlanda

Resor till Jordanien

Res med Airtours till Aqaba i Jordanien för sol, bad och historiska upplevelser

Jordaniens flagga

Om Jordanien

Med Airtours kan du resa till Jordaniens kust och soliga Aqaba. Här fylls dagarna med lata dagar på stranden, undervattensäventyr och historiska upplevelser. Från Aqaba kan du göra utflykter till den världsberömda klippstaden Petra och till Döda havet där alla kan flyta tack vare det salta vattnet. Här finns också massor att se under ytan med några av världens bästa dykvatten direkt från stranden. Här myllrar det av vackra fiskar och färgglada korallrev.

-

Pass & visum

För svenska medborgare krävs visum. Detta erhålls vid ankomst utan kostnad. Utreseskatten ingår i resans pris. Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter att man lämnat landet. Observera att man kan bli nekad inresa med provisoriskt/skadat pass. För mer information hänvisar vi till det Jordanska konsulatet: http://www.jordanembassy.de/consular_section.htm

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vara vaccinerade mot hepatit A och B. Vaccination mot gula febern krävs för dig som nyligen besökt ett land med risk för gula febern. Vaccination För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning. Rekommendationerna och kraven varierar beroende på vem du är och hur du ska resa. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa.

Airtours resmål i Jordanien