Res tryggt med Airtours (läs mer här).

.

Maison Venezia

4.0

Venedig, Italien

Praktfullt boutiquehotell i historisk byggnad

I hjärtat av det autentiska Cannaregio distriktet ligger detta fyrstjärniga boende. Den prestigfyllda byggnaden visar upp sin antika storhet i venetiansk stil och komfort med Murano ljuskronor och kuddmeny. Mellan klockan 18.00 och 20.00 dukas det upp en klassisk aperitivo som huset bjuder på och på eftermiddagen mellan 14.30 och 18.00 finns det även en liten kaffebuffè.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Charmiga rum på 15 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minbar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe/the kokare.

Bra att veta

Frukost kan beställas till rummet.

2 min
till närmaste båt,
Ca´d´oro – se fler

Maison Venezia


Ruga Do Pozzi 4173
Airtours andra hotell i Venedig
Italiens flagga

Venedig: Det är lätt att förälska sig i Venedig

Venedig

Venedig är en fängslande pärla byggd på lerbankar i havet. Staden balanserar på träpålar och är omgiven av mer än hundra kanaler som fungerar som gator. Hjärtat är San Marco med sin piazza, vackra basilika och Dogepalatset med Suckarnas bro. De bedårande kyrkorna och ståtliga palats som idag omvandlats till charmanta hotell skänker en förtrollande stämning över denna romantiska stad. Uppfyll drömmen om en gondoltur i solnedgången med en sjungande gondoljär.» Läs mer om Venedig

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Maison Venezia

Ändra sökning

Fler hotell i Venedig

» Se alla våra hotell i Venedig