Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Venedig Italien

Venedig

Det är lätt att förälska sig i Venedig

Våra hotell i Venedig

Om Venedig

Venedig är en fängslande pärla byggd på lerbankar i havet. Staden balanserar på träpålar och är omgiven av mer än hundra kanaler som fungerar som gator. Hjärtat är San Marco med sin piazza, vackra basilika och Dogepalatset med Suckarnas bro. De bedårande kyrkorna och ståtliga palats som idag omvandlats till charmanta hotell skänker en förtrollande stämning över denna romantiska stad. Uppfyll drömmen om en gondoltur i solnedgången med en sjungande gondoljär.

Det finns bara ett Venedig, hitta just dina smultronställen

Venedig består av 118 öar och dess historiska centrum ligger i mitten av den venetianska lagunen. Huvudgatan Canal Grande delar staden på mitten och bjuder på en av Italiens mest kända broar, nämligen Rialtobron. Vill du uppleva Venedig utan trängsel bege dig in i de smala gränderna, kom vintertid eller besök ön Guidecca för en mer genuin känsla. Blir du badsugen kan du ta en vaporetto, lokalbussen till ön Lido och njuta av sand, sol och bad.

Flanera, mys och bara insup den oemotståndliga staden

Njut av den italienska atmosfären på någon av de många uteserveringarna vid piazzorna i stan. Café Florian, världens äldsta café på Marcusplatsen serverar kanske stans dyraste espresso. Tänk på att inta kaffet stående, då är det billigare. Den populära marknaden hittar du intill Rialtobron medan den exklusiva märkesshoppingen finns mellan Piazza San Marco och Ponte dell?Accademia. Besök Hemingways vattenhål, Harry?s Bar vid Giardini Reali för en klassisk Bellini.

Klimatkompenserad resa
fr. 6 198:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda onsdag 25 oktober. Antony, Venedig.

Sök pris och boka

Var ligger Venedig?

Karta Venedig

Karta över Venedig

Restid från Stockholm: 2 timmar 40min

Öppna karta

Andra resmål i Italien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!