Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Miramare

4.0

Taormina, Italien

Vackert hotell beläget i den lugnare delen av Taormina

Omgärdat av grönskande trädgårdar ligger det här bedårande hotellet på en brant sluttning med härlig utsikt över Medelhavets turkosblå vatten. Här bor du på promenadavstånd till linbanestationen och till Taorminas restauranger, butiker och kaféer. Njut av avkopplande dagar vid poolen eller havet.

Strand & pool

Koppla av på solterrassen och njut av svalkande dopp

Nedanför hotellet ligger poolen med den stora solterrassen, poolbaren och sin enastående utsikt. Här är den ultimata platsen när du vill koppla bort vardagen och njuta av semestern precis som den ska vara. Efter ett dopp i poolen slår du dig ner under skuggan av ett parasoll med en svalkande drink eller din favoritbok. Lång trappa leder ner till poolen genom hotellets trädgård.

Flera stränder för lata dagar i solen

Nedanför hotellet ligger Taormina Mare dit du tar dig med linbanan eller trapporna om du föredrar det. Stränderna består till störst del av grovkornig sand eller klappersten och kristallklart vatten. Här finns både lidobad, där du kan koppla av på äkta italienskt vis bland parasoller och solstolar och allmänna stränder, där du kan slå dig ner på din egen handduk och njuta av lugnet. Du har även möjlighet att åka hotellbuss till en privat strandklubb på Letojannis kilometerlånga strand.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Starta dagen med en välfylld frukostbuffé innan du beger dig ut i det sicilianska landskapet. Väljer du att spendera dagen på hotellet så serverar poolbaren lättare snacks och drycker under dagen.

Taormina stad bjuder på ett myller av restauranger, trattorior, caféer och barer. I trappstegsgränderna på tvärgatorna från Corso Umberto hittar du mysiga trattorior bland blomstrande balkonger och stenhus. I Taormina finns 13 restauranger som är med i Michelinguiden. Den lokala marknaden hålls på onsdagar.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Stilfullt inredda rum och klassisk italiensk känsla med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av bäddfåtölj. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv och minibar. Rummen har fönster.

Superiorrum, 2‑3 personer

Stilfullt inredda rum och klassisk italiensk känsla med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i form av bäddfåtölj. Rummen är utrustade med bad/dusch och wc, hårtork, AC, säkerhetsbox, tv och minibar. Mindre balkong med havsutsikt.

Bra att veta

Lång trappa leder ner till poolen som är öppen från maj till september. Solstolar och parasoller finns att hyra på stranden mellan juni och september.

Italiens flagga

Taormina Stad: Pittoreska Taormina bjuder på oändligt vackra vyer

Taormina Stad

Taormina är en italiensk pärla med en underbar stad och förtrollande atmosfär. Uppe på en klippa med panoramavy över det böljande landskapet hittar du denna undersköna och charmiga stad. Mellan de två historiska stadsportarna ligger den bilfria huvudgatan Corso Umberto med butiker, caféer och restauranger. Stranden når du med linbana. På bara fem minuter är du nere vid Taormina Mare, den hjärtformade bukten nedanför staden.» Läs mer om Taormina Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Miramare

Arlanda
lör 5 oktober lör 12 oktober lör 19 oktober
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info lör 5 oktober
10 599:- 12 299:-

Sällskapets pris:

21 198:-
info lör 12 oktober
10 599:- 12 199:-

Sällskapets pris:

21 198:-
info lör 19 oktober
10 399:- 12 099:-

Sällskapets pris:

20 798:-
Superiorrum, 2‑3 personer Superiorrum, 2‑3 personer
info lör 5 oktober
11 499:- 13 199:-

Sällskapets pris:

22 998:-
info lör 12 oktober
11 499:- 13 099:-

Sällskapets pris:

22 998:-
info lör 19 oktober
11 299:- 12 999:-

Sällskapets pris:

22 598:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Taormina

» Se alla våra hotell i Taormina