Arlanda

Elios

3.0

Taormina, Italien

Familjedrivet hotell i närhet av den antika teatern i Taormina

Mitt i de historiska kvarteren ligger detta charmiga hotell med restauranger, caféer och affärer precis om hörnet. Här trivs du som vill ett bekvämt boende med närhet till både stranden och kulturella upplevelser. Från hotellets takterrass kan du se ut över havet och den imponerande snötäckta toppen på Etna vid klart väder.

Strand

Privat strand i pittoreska Taormina Mare

Nedanför stadens charmiga gränder ligger området Taormina Mare, där stränderna består till störst del av grovkornig sand eller klappersten med kristallklart vatten. Här finns såväl lidobad som allmänna stränder där du slår dig ner på din egen handduk och njuter av lugnet. Till stranden kan du ta dig via linbanan eller trapporna som slingrar sig ner från staden. Hotellet erbjuder hotellbuss till den privata stranddelen med solstolar och parasoller att hyra mot avgift.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Under sommarmånaderna serveras frukosten på terrassen, därifrån har du en spektakulär utsikt över omgivningen. Under vintermånaderna serveras den i frukostmatsalen.

Taormina stad bjuder på ett myller av restauranger, trattorior, caféer och barer. I trappstegsgränderna på tvärgatorna från Corso Umberto hittar du mysiga trattorior bland blomstrande balkonger och stenhus. I Taormina finns 13 restauranger som är med i Michelinguiden. Den lokala marknaden hålls på onsdagar.

Rum

Dubbelrum, 2‑4 personer

Klassiska rum med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc, AC samt minikylskåp. Rummen har fönster.

Superiorrum, 2‑4 personer

Klassiska rum med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc, AC samt minikylskåp. Rummen har balkong med delvis havsutsikt.

Bra att veta

Kylskåp på rummet mot avgift.

Italiens flagga

Taormina Stad: Pittoreska Taormina bjuder på oändligt vackra vyer

Taormina Stad

Taormina är en italiensk pärla med en underbar stad och förtrollande atmosfär. Uppe på en klippa med panoramavy över det böljande landskapet hittar du denna undersköna och charmiga stad. Mellan de två historiska stadsportarna ligger den bilfria huvudgatan Corso Umberto med butiker, caféer och restauranger. Stranden når du med linbana. På bara fem minuter är du nere vid Taormina Mare, den hjärtformade bukten nedanför staden.» Läs mer om Taormina Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Taormina

» Se alla våra hotell i Taormina