Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 60 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Villa Oasis

4.0

Taormina, Italien

Moderna lägenheter direkt vid stranden

Här trivs du som vill koppla av och utforska omgivningens skattgömmor. Med självhushåll kan du själv styra din tid och välja om du vill äta på rummet eller ute på stan. Med stranden direkt utanför dörren och en kort promenad till lokalt centrum har du alla möjligheter för att få ut så mycket som möjligt av din semester. Hotellet erbjuder även en mysig terrass med solstolar där du kan slå dig ner och njuta av semestern.

Strand

Precis utanför dörren ligger den två kilometer långa sandstranden, här har hotellet en privat strandklubb under högsäsong med parasoller och solstolar nere vid vattenbrynet. Sanden är grovkornig och erbjuder både lidobad och allmänna delar om du vill variera dig från hotellets strand. Längs strandpromenaden finns restauranger, barer och caféer där du slår dig ner när hungern eller törsten smyger sig på.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här finns en bar där det serveras kalla och varma drycker likväl som cocktails under dagarna.

Letojanni bjuder på ett stort utbud av bra restauranger, speciellt för dig som gillar fisk och autentisk italiensk mat. Minimarkets finns längs strandpromenaden.

Rum

Bra att veta

Hotellet tar en deposition på 300 Euro vid incheckning. Under augusti och september månad kan vissa rum störas av musik från strändernas diskotek som är öppna på lördagar. Strandservice på hotellets strand finns tillgänglig mellan juli och september mot kostnad. Extra städning går att förfråga och betala på plats.

Italiens flagga

Letojanni: Långsträckt strand och skön stämning i Letojanni

Letojanni

I Letojanni njuter du av lata dagar på stranden och den genuina atmosfären. Här är livet lagom avslappnat och de flesta hänger vid stranden fram till kvällskvisten. Den grovkorniga sandstranden sträcker sig över två kilometer och det finns både lidobad och allmänna delar. Restauranger, barer och caféer ligger längs strandpromenaden och under högsommaren även några utomhusdiskotek. Är du ute efter att shoppa gör du det bäst i Taormina som ligger tre kilometer söderut.» Läs mer om Letojanni

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Villa Oasis

Ändra sökning

Fler hotell i Taormina

» Se alla våra hotell i Taormina