Porto Azzurro

3.0

Taormina, Italien

Välkomnande litet hotell vid havet

Familjärt hotell nära piren i Giardini Naxos. Här bor du på bra promenadavstånd till den fina sandstranden där både barn och vuxna trivs som fisken i vattnet. Hotellet har en omtyckt restaurang där du äter gott med förtjusande utsikt över havet.

Strand

Härlig sandstrand för salta bad

Till den fina sandstranden i Giardini Naxos har du bara en kort promenad. Här finns både lidobad och allmänna delar, du bestämmer själv var du slår dig ner. Stranden är mestadels finkornig och långgrund, perfekt för barnfamiljer. Bakom stranden finns restauranger och caféer om du blir sugen på något gott.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellet har en populär restaurang som är välkänd bland lokalbefolkningen, här är inredningen vacker i blått och vitt. Utsikten över vattnet är ljuvlig och maten likaså. Baren serverar goda drinkar, perfekt som avslutning på kvällen.

Strandpromenaden längs Naxosstranden är full av restauranger, caféer, barer och butiker. I Recanti som är lite mer anpassat för turister finns också restauranger, barer och minimarkets.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Trevliga rum i olika stil med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Dubbelrum, 2 personer

Trevliga rum i olika stil med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Alla rum har balkong.

Italiens flagga

Giardini Naxos: I omtyckta Giardini Naxos njuter du av italiensk charm och glada bad

Giardini Naxos

Giardini Naxos är en av Siciliens mest kända badorter med stranden mitt i centrum. Här njuter du av sköna dagar på den långsträckta stranden varvat med ett genuint sicilianskt vardagsliv. Den charmiga småstaden ligger söder om Taormina och nästan granne med vulkanen Etna! Sicilien har haft många härskare och Giardini Naxos var den första grekiska kolonin på ön. Står du vid den grekisk-romerska teatern i Taormina så har du en magnifik utsikt just över Giardini Naxos.» Läs mer om Giardini Naxos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Porto Azzurro

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell i Taormina

» Se alla våra hotell i Taormina