Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

La Riva

2.5

Taormina, Italien

Litet och hemtrevligt boende vid havet

Här bor du på ett enkelt med trevligt hotell omgiven av pinjeklädda berg och med det klarblå havet utanför dörren. Hotellet ligger i Giardini-Naxos och passar dig som vill njuta av salta havsbad på dagarna och strosa runt bland små butiker och mysiga tavernor på kvällarna.

Strand

Vacker strand med lugn atmosfär

Bara några få steg från hotellet ligger stranden som består till störst del av sand, men vissa delar har även grus och småsten. Här breder du ut din handduk eller hyr en solstol på någon av strandklubbarna som finns längs stranden. Det turkosblå havet lockar till många salta bad och aktiviteter i såväl vattnet som på torra land. Längs strandpromenaden finns restauranger, barer och caféer om hungern eller törsten skulle smyga sig på. Väg måste korsas.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

Hotellet har en elegant restaurang med takterrass där frukosten serveras. I hotellets bar kan du koppla av med en drink efter en dag på stranden eller i staden.

Strandpromenaden längs Naxosstranden är full av restauranger, caféer, barer och butiker. I Recanti som är lite mer anpassat för turister finns också restauranger, barer och minimarkets.

Rum

Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer

Enkla rum i barockstil ca 15 m² med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch och wc, hårtork, tv, AC och wifi. Alla rum har balkong med delvis havsutsikt.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum i barockstil ca 15 m² med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch och wc, hårtork, tv, AC och wifi. Alla rum har balkong med underbar havsutsikt.

Italiens flagga

Giardini Naxos: I omtyckta Giardini Naxos njuter du av italiensk charm och glada bad

Giardini Naxos

Giardini Naxos är en av Siciliens mest kända badorter med stranden mitt i centrum. Här njuter du av sköna dagar på den långsträckta stranden varvat med ett genuint sicilianskt vardagsliv. Den charmiga småstaden ligger söder om Taormina och nästan granne med vulkanen Etna! Sicilien har haft många härskare och Giardini Naxos var den första grekiska kolonin på ön. Står du vid den grekisk-romerska teatern i Taormina så har du en magnifik utsikt just över Giardini Naxos.» Läs mer om Giardini Naxos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till La Riva

Arlanda
lör 19 oktober
Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑3 personer
info lör 19 oktober
4 949:- 6 649:-

Sällskapets pris:

9 898:-
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info lör 19 oktober
5 299:- 6 999:-

Sällskapets pris:

10 598:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Taormina

» Se alla våra hotell i Taormina