Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Taormina Italien

Taormina

Romantiska Taormina bjuder på charm, vackra stränder och naturupplevelser

Våra hotell i Taormina

Om Taormina

Italien lockar med god mat, sevärdheter och ett underbart klimat. Här på Siciliens östkust hittar du allt detta och mer. Taormina är ett säkert kort, här möts du av en fantastisk stadskärna med mysfaktorn uppskruvad på högsta nivå. Den romantiska atmosfären genomsyrar hela staden med sina charmiga stenhus och gränder med genuina trattorior. Du kan shoppa loss i exklusiva butiker, gå på matlagningskurser eller vandra i det dramatiska landskapet.

Gudomlig utsikt från bergsbyarna och Taormina

Längs Monte Tauros sluttningar slingrar sig vägarna uppför berget och byarna ligger på klippavsatser med makalös utsikt över bukten och omgivningarna. Högt uppe ligger den lilla byn Castelmola som bjuder på vyer över snötäckta Etna och gott mandelvin. Forza D?Agro ligger också i bergen norr om Taormina, pittoresk så det förslår och det var här man spelade in scener till Gudfadernfilmerna.

Barnvänlig sandstrand i Giardini Naxos

Taormina är mer än skönhet och romantik. Här finns sagolika stränder och kristallklart vatten. I badorten Giardini Naxos trivs barnfamiljerna i småstadscharmen nära sandstranden. Lidobaden ligger på rad och det finns gott om både restauranger och butiker. Direkt nedanför Taormina stad ligger Taormina Mare med sin vackra hjärtformade strand och den lilla ön Isola Bella. I genuina Letojanni njuter du av strandlivet och de goda fiskrätterna som serveras.

Klimatkompenserad resa
fr. 6 706:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda onsdag 18 oktober. Del i dubbelrum. Elios, Taormina.

Sök pris och boka

Var ligger Taormina?

Karta Taormina

Karta över Taormina

Restid från Stockholm: 3 timmar 40min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål i Italien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!