Arlanda

Victoria Palace

4.0

Cefalu, Italien

Här bor du i eleganta rum nära stranden

Detta moderna hotell ligger nära både gamla stan och stranden. Här trivs du som vill bo bekvämt i stilfull interiör. Spendera dagen vid poolen eller på systerhotellet Cefalu Sea Palace privata stranddel med solstolar och strandbar.

Strand & pool

Poolen lockar till svalkande dopp

Hotellets pool lockar till sköna bad och avkopplande dagar. Här solar du ostört på baksidan av hotellet. När solens strålar hettar till kryper du in under en parasoll med en bra bok eller något kallt att dricka.

Sagolik sandstrand med obegränsad utsikt

Precis framför hotellet börjar strandpromenaden som leder in till den historiska delen. Nedanför breder den härliga sandstranden ut sig åt båda håll. Här kan du hitta din egen plats och slå dig ner på din handduk eller så promenerar du bort till systerhotellet Cefalu Sea Palace och njuter av vyerna under en parasoll och inhandlar något gott att dricka. Du måste korsa vägen för att komma till stranden.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellet har en bar på takterrassen där du kan slappna av och njuta av den rogivande atmosfären. Här serveras en god frukost på morgonen och resten av dagen serveras både varma och kalla drycker. Vid receptionen finns ytterligare en liten bar.

I Cefalù stad finns ett stort utbud av restauranger, trattorior, caféer och barer, maten är tillagad av färska råvaror och vinerna är förträffliga. Ett utomhusdiskotek ligger vid Le Calette, där du kan dansa under stjärnorna under högsäsongen. Mataffärer finns i stan, en av de större ligger ovanför strandpromenaden. Minimarkets hittar du lite överallt tillsammans med små speceriaffärer. Marknaden är på lördagar på baksidan av klippan ovanför hamnen.

Rum

Dubbelrum club, 2‑3 personer

Eleganta rum med hög komfort på ca 25 m². Dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Bad och dusch samt wc. Hårtork, AC, minibar, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong, vissa på markplan.

Superiorrum, 2‑3 personer

Eleganta rum med hög komfort på ca 25 m². Dubbelsäng eller separata sängar. Bad och dusch samt wc. Hårtork, AC, minibar, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong med delvis havsutsikt.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu