Arlanda

Tourist

3.5

Cefalu, Italien

Bästa tänkbara läge

Tourist är ett omtyckt hotell som ligger i den västra delen av Cefalu med ett populärt läge intill stranden. På dagtid väljer du att vistas vid poolen eller vid havet och på kvällstid föreslår vi en promenad på knappt en kilometer till Cefalu centrum.

Strand & pool

Pool med grönskande omgivning

Hotellets pool inramas och skyddas av grönskande buskar och träd. Runtomkring poolen finns solstolar och parasoller vilka såklart är kostnadsfria.

Stranden rakt över gatan

Korsa bara vägen och du är nere vid stranden. Här erbjuder hotellet kostnadsfria solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellets restaurang har en meny som till står del består av internationella, italienska och sicilianska favoriträtter tillsammans med lokalt producerade viner.

I Cefalù stad finns ett stort utbud av restauranger, trattorior, caféer och barer, maten är tillagad av färska råvaror och vinerna är förträffliga. Ett utomhusdiskotek ligger vid Le Calette, där du kan dansa under stjärnorna under högsäsongen. Mataffärer finns i stan, en av de större ligger ovanför strandpromenaden. Minimarkets hittar du lite överallt tillsammans med små speceriaffärer. Marknaden är på lördagar på baksidan av klippan ovanför hamnen.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Traditionellt inredda rum på 24m² med balkong och med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form bäddsoffa.

Superiorrum, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum på 24m² med balkong, havsutsikt och med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form bäddsoffa.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu