Arlanda

Lägenheter I Gamla Stan 3*

3.0

Cefalu, Italien

Unikt boende i medeltida miljö

I Cefalùs medeltida stadskärna erbjuder vi ett annorlunda och unikt boende. Trånga gator och gränder ger en känsla av italiensk romantik och gemytlighet. Ett boende för dig som vill uppleva och bo på ett lite ovanligare sätt.

Strand

Sandstrand intill boendet

Från boendet är det ca 500 m till den fina sandstranden och den promenadvänliga strandpromenaden. På stranden finns möjlighet att hyra solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I Cefalù finns ett stort utbud av restauranger och barer som serverar läckerheter från både hav och land. På de ofta familjedrivna restaurangerna erbjuds syditalienska favoriter som bland annat skaldjur, oliver, ostar och solmogna tomater.

I Cefalù stad finns ett stort utbud av restauranger, trattorior, caféer och barer, maten är tillagad av färska råvaror och vinerna är förträffliga. Ett utomhusdiskotek ligger vid Le Calette, där du kan dansa under stjärnorna under högsäsongen. Mataffärer finns i stan, en av de större ligger ovanför strandpromenaden. Minimarkets hittar du lite överallt tillsammans med små speceriaffärer. Marknaden är på lördagar på baksidan av klippan ovanför hamnen.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Lägenheter med mycket liten balkong/terrass samt dubbelsäng i vardagsrum/kök. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenheter med mycket liten balkong/terrass samt separat sovrum, vissa lägenheter är i etage och då med sovrummet på övre etage. Sovrummet har dubbelsäng medan det i vardagsrum/kök är plats för två personer i bäddsoffa. Matplats med plats för fyra personer. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning.

Bra att veta

Ingen städning under veckan. Mot kostnad på plats,ca 350 kr kan du få städat en gång per vecka.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu