Arlanda

Fontana Barone

4

Cefalu, Italien

Litet lägenhetshotell som passar barnfamiljer

Fontana Barone är ett litet och omtyckt hotell med hemtrevlig atmosfär. Här finns sju hus där det är två lägenheter i varje byggnad. Den gemensamma poolen är uppskattad bland både stora och små. Du bor i ett lugnt område med lagom avstånd till stranden och havet.

Strand & pool

Familjepool med gröna omgivningar

Mitt på hotellområdet finns en stor åttaformad pool samt en barnpool. Poolen är omgiven av solstolar och parasoller för välbehövlig vila och skugga. Intill poolen finns en enklare bar som säljer drycker.

Stränder i både väst och öst

Till närmaste strand är det ca 800 meter. Vissa delar av stranden består av sand och andra delar av sten. På stranden finns solstolar och parasoller till uthyrning samt även snackbar som säljer enklare rätter och dryck.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här lagar du dina favoriträtter själv i lägenheten. För ett större utbud av restauranger, barer och affärer rekommenderas att du tar dig de ca fem kilometrarna till Cefalù.

I Cefalù stad finns ett stort utbud av restauranger, trattorior, caféer och barer, maten är tillagad av färska råvaror och vinerna är förträffliga. Ett utomhusdiskotek ligger vid Le Calette, där du kan dansa under stjärnorna under högsäsongen. Mataffärer finns i stan, en av de större ligger ovanför strandpromenaden. Minimarkets hittar du lite överallt tillsammans med små speceriaffärer. Marknaden är på lördagar på baksidan av klippan ovanför hamnen.

Rum

Trerumslägenhet, 4‑6 personer

Stora lägenheter på ca 75m² inredda i traditionell stil med fyra ordinarie sängar i form av dubbelsängar, samt två separata sängar i varsitt sovrum på övervåningen. Även wc på övervåningen. På nedre våningen finns ett kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till två extrabäddar, en i form av bäddsoffa och en i form av hoppfällbar säng. Badrum med dusch och wc på nedervåningen. Bortsett från diskmaskin är köket fullt utrustat. Tv, AC och säkerhetsbox. Samtliga lägenheter har en terrass med ett kök för matlagning utomhus.

Bra att veta

Receptionen har begränsade öppettider, 08:30-13:00 samt 15:00-19:30. Poolen är öppen mellan april och september.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu