Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Dea

3.5

Cefalu, Italien

Omtycket lägenhetshotell med centralt läge

Dea är ett litet omtycket lägenhetshotell med ett ypperligt läge för dig som vill bo strax utanför Cefalùs historiska delar. Dessutom bara 50 meter till stranden och den välkända strandpromenaden.

Strand

Sandstrand precis intill hotellet

Från hotellet har du bara ca 50 m till den fina sandstranden och den promenadvänliga strandpromenaden. Beroende på vilken del av stranden du väljer finns möjlighet att hyra solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här lagar du dina måltider själv i lägenheten eller går ut och smakar på de lokala läckerheterna.

I Cefalù stad finns ett stort utbud av restauranger, trattorior, caféer och barer, maten är tillagad av färska råvaror och vinerna är förträffliga. Ett utomhusdiskotek ligger vid Le Calette, där du kan dansa under stjärnorna under högsäsongen. Mataffärer finns i stan, en av de större ligger ovanför strandpromenaden. Minimarkets hittar du lite överallt tillsammans med små speceriaffärer. Marknaden är på lördagar på baksidan av klippan ovanför hamnen.

Rum

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenheter med balkong och separat sovrum med grandlit eller två fristående sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, och pentry med enkel köksutrustning, samt kylskåp. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa i det kombinerade vardagsrummet/köket. Möjlighet för byte av handdukar och lakan mot extra kostnad på plats.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Dea

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu