Arlanda

Cefalu Sea Palace

4.5

Cefalu, Italien

Avslappnat hotell med egen stranddel

På Cefalu Sea Palace bor du modernt och avspänt. Vill du ta del av den sicilianska matkulturen, trånga gränder, shopping och ett hotell med egen beach club på sandstraden så är detta hotellet för dig.

Strand & pool

Stor pool med runda former

Längs med hotellets ena långsida ligger den droppformade poolen. Kring poolen finns ett antal solstolar och parasoller och i ena änden ligger barnpoolen.

Stranden rakt över gatan

Korsa bara vägen och du är nere vid hotellets strandavsnitt. På sandstranden finns solstolar, parasoller, beach club och café.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Frukostbuffé serveras varje morgon. Sky heter hotellets restaurang och där erbjuds middagsmeny som kan ätas på takterrassen, i matsalen eller i hotellets trädgård för den som önskar. Baren och biblioteket erbjuder avkoppling och här förekommer ibland även musikevenemang.

Mot tillägg: Halvpension.

I Cefalù stad finns ett stort utbud av restauranger, trattorior, caféer och barer, maten är tillagad av färska råvaror och vinerna är förträffliga. Ett utomhusdiskotek ligger vid Le Calette, där du kan dansa under stjärnorna under högsäsongen. Mataffärer finns i stan, en av de större ligger ovanför strandpromenaden. Minimarkets hittar du lite överallt tillsammans med små speceriaffärer. Marknaden är på lördagar på baksidan av klippan ovanför hamnen.

Rum

Dubbelrum club, 2‑3 personer

Fina rum på ca 30 m² inredda i modern stil med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Juniorsvit, 2‑4 personer

Stora sviter på ca 42m² med balkong och havsutsikt. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa i vardagsrumsdelen.

Superiorrum, 2‑3 personer

Fina rum på ca 30 m² inredda i modern stil med balkong, delvis havsutsikt, och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Bra att veta

Poolen är öppen mellan april och oktober. Strandservice finns tillgänglig mellan juni och september.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu