Arlanda

Calette Garden E Bay

4.0

Cefalu, Italien

Förstaklasshotell med härlig vy över havet

Calette Garden e Bay är fint hotell som består flera byggnader uppförda i suterrängstil. Hotellet ligger högt och vackert beläget i skuggan av La Rocca. Ett bra val för dig som vill kombinera avkoppling med t.ex. restaurangbesök och shopping i Cefalu.

Strand & pool

Pool med bedårande utsikt

Hotellet har en medelstor pool och ena änden av den finns en delvis avskärmad barnpool. Även en fristående mindre jacuzzi finns vid poolområdet. Stenbeläggning runt poolen där det finns tillgång till kostnadsfria solstolar och parasoller, givetvis är även den magnifika utsikten över havet också kostnadsfri.

Klippbad eller strandbad - här finns båda alternativen

Närmaste badet är ett klippbad som ligger just intill hotellet. Här finns uppbyggda terrasser och en brygga tillsammans med sköna solmadrasser och parasoller, kostnadsfritt för hotellets gäster. Under perioden juli till augusti är klippan även en av Cefalu´s populäraste nattklubbar. Utöver detta finns också möjlighet att bada på en strand inne i Cefalu dit hotellet ordnar med kostnadsfri transport, framme vid stranden erbjuds du kostnadsfria solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Calette Garden e Bay har en restaurang som serverar en meny med inriktning på lokala rätter. Beroende på väder serveras frukost och middag även i ute i trädgården intill poolen. Hotellet har även en bar som erbjuder lättare måltider och snacks.

I Cefalù stad finns ett stort utbud av restauranger, trattorior, caféer och barer, maten är tillagad av färska råvaror och vinerna är förträffliga. Ett utomhusdiskotek ligger vid Le Calette, där du kan dansa under stjärnorna under högsäsongen. Mataffärer finns i stan, en av de större ligger ovanför strandpromenaden. Minimarkets hittar du lite överallt tillsammans med små speceriaffärer. Marknaden är på lördagar på baksidan av klippan ovanför hamnen.

Rum

Dubbelrum club, 2‑4 personer

Clubrum på ca 20m² inredda i traditionell stil med öppen planlösning stil med terrass, samt dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet för extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox.

Dubbelrum, 2 personer

Rum på ca 16m² inredda i traditionell stil med terrass och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox

Juniorsvit, 2‑3 personer

Juniorsviter på ca 22m² inredda i traditionell stil med balkong, vissa med havsutsikt. Sviterna har separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet för en extrabädd i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, minibar och säkerhetsbox.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu