Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

Fiesta Sicilia Resort

4.5

Cefalu, Italien

Lugnt läge med mycket grönska och stort poolområde

Fiesta Resort består av två byggnader samt en stor grönskade trädgård där det finns små hus i bungalowstil. När du reser med Airtours bor du alltid i själva trädgårdsdelen som tillhör den lite nyare delen av anläggningen. Hotellet passar både familjer och bekanta.

Strand & pool

Pooler för alla smaker och åldrar

De tre poolerna är i centrum av detta hotell. De är omgivna av tropiska trädgårdar och kantas av solstolar och parasoller. Poolen närmast havet används huvudsakligen för aktiviteter medan det är lite lugnare i den andra av de större poolerna. Poolbaren hittar du intill poolen och här finns en mängd olika drycker och snacks.

Gott om plats på hotellets strand

Nedför hotellet ligger stranden som består av en blandning sand och småsten. I mån av plats finns här tillgång till kostnadsfria solstolar och parasoller.

All inclusive

La Himera är hotellets huvudrestaurang och här erbjuds en god frukost. På kvällarna finns här bl.a. ett utbud av fisk och skaldjur. Vissa kvällar gäller tunisiskt, sicilianskat eller spanskt tema. Här serveras även lunchen. Restaurang Sicania är hotellets a la carte restaurang och erbjuder färska pizzor, grillade lokala specialiteter samt en salladsbar. Poolbaren hittar du intill poolen och här finns en mängd olika drycker och snacks.

Ett fåtal matställen inne i byn och även vid stranden, vägen måste korsas. Minimarkets och en större mataffär vid vägen nedanför Campofelice di Roccella.

Rum

Bungalow, 2 personer

Modernt inredda med två sängar eller dubbelsäng samt markterrass. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, minibar och säkerhetsbox.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Modernt inredda rum med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet för en extrabädd i form av tältsäng. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, minibar och säkerhetsbox.

Mot tillägg: havsutsikt

Juniorsvit, 2‑4 personer

Modernt inredda med två sängar eller dubbelsäng och ligger nära havet. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till två extrasängar i form av hoppfällbara sängar.

Italiens flagga

Campofelice Di Roccella: Här kopplar du av med vågornas brus i bakgrunden

Campofelice Di Roccella

I lantliga omgivningar med fruktträd och grönsaksodlingar ligger den lilla byn Campofelice di Roccella uppe på en kulle. Byn är liten med några få matställen och en populär lokal marknad på måndagar. Stranden är långsträckt och öppen vilket gör att det blåser en härlig bris från havet. Det är en varierad strand där en stor del är av klappersten men det finns avsnitt med finkornig sand.» Läs mer om Campofelice Di Roccella

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Fiesta Sicilia Resort

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu