Arlanda

Dolcestate

3.5

Cefalu, Italien

Lugnt läge nära stranden

Dolcestate ligger med sitt lugna läge just i närheten av havet. Här väljer du att tillbringa dina dagar vid den stora poolen eller nere på stranden. Oavsett om du väljer att åka med familjen eller med vännerna är hotellet och området ett ställe att trivas på.

Strand & pool

Stort poolområde för alla åldrar

Två stora cirkelformade delar utgör hotellets stora pool, här finns gott om plats för sköna bad. Här finns också en poolsektion för de allra minsta, dock är den inte helt avskärmad från övriga poolen. På det stenbelagda området runt poolen finns solstolar, parasoller och en poolbar där det serveras dryck och lättare rätter.

Solstolar och parasoller utan kostnad

Stentranden når du via en gångväg som är ca 200 meter lång. Som boende på hotellet erbjuds du här solstolar och parasoller kostnadsfritt. Vi rekommenderar att du tar med badskor.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellet serverar varje dag en frukostbuffé. För kunder som bokat halv-eller helpension serveras en meny med fokus på allt gott som medelhavsområdet har att erbjuda.

Mot tillägg: All Inclusive, Halvpension, Helpension.

Ett fåtal matställen inne i byn och även vid stranden, vägen måste korsas. Minimarkets och en större mataffär vid vägen nedanför Campofelice di Roccella.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Rum på 14 m² och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Ingen balkong. Möjlighet till extrasäng för barn 2-11 år i form av bäddsoffa.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Rum på 16 m² med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa.

Superiorrum, 2‑3 personer

Rum på 16 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng. Alla rum har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑5 personer

Lägenheter med balkong/terrass och separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar samt kombinerat vardagsrum/minikök. Köket är ett minikök med kylskåp, kokmöjligheter och enkel köksutrustning. Bad/dusch och wc. Tv, AC. Möjlighet till tre extrasängar i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng i vardagsrum. Slutstädning ingår. Köksstädning ingår ej.

Bra att veta

För gäster som bor i lägenheterna tar hotellet en deposition om ca 150 EUR. Städning ingår inte i lägenheterna men går att få mot betalning på plats.

Italiens flagga

Campofelice Di Roccella: Här kopplar du av med vågornas brus i bakgrunden

Campofelice Di Roccella

I lantliga omgivningar med fruktträd och grönsaksodlingar ligger den lilla byn Campofelice di Roccella uppe på en kulle. Byn är liten med några få matställen och en populär lokal marknad på måndagar. Stranden är långsträckt och öppen vilket gör att det blåser en härlig bris från havet. Det är en varierad strand där en stor del är av klappersten men det finns avsnitt med finkornig sand.» Läs mer om Campofelice Di Roccella

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu