Arlanda

The Pelican Beach Resort

4.0

Sardinien, Italien

Förstaklasshotell vid havet för vuxna

Stilfullt förstaklasshotell endast för vuxna, designad för total avslappning med pool och jacuzzis samt ett perfekt läge direkt vid stranden. Med en åldersgräns på 16 år trivs här paret som vill ha en lugn och romantisk semester med vackra vyer och bekvämligheter som massage och skönhetsbehandlingar tillgängliga. Med utsikt över den vackra ön Tavolara kan du sippa på en fruktig drink i en solstol vid det kristallklara havet. Avrunda kvällen på restaurangen där du erbjuds rätter med smaker från havet och sardiska lantgårdar.

Strand & pool

Fin pool med sköna solstolar

Framför den moderna huvudbyggnaden finner du den runda poolen omgiven av en solterrass, här kan du hänga hela dagen i en skön solstol i skuggan av parasoll. Unna dig dagar av återhämtning i den fina miljön och lyxa gärna till det med massage och skönhetsbehandlingar i hotellets spa där du även finner bastu, ett litet turkiskt bad och jacuzzi. Ett litet gym finns på taket med panoramautsikt. Den andra hotellbyggnaden är belägen i den blommande trädgården nere vid stranden, här finns ytterligare en jacuzzi. Solstolar och parasoller i trädgården nere vid stranden är reserverade för de gäster som bor i denna byggnad.

Gömd strandpärla

Den lilla sandstranden, belägen direkt nedanför hotellet, beskrivs bäst som en gömd pärla på en av världen mest kända kuster, Smaragdkusten. Med utsikt över den majestätiska ön Tavolara, kan du vila på en solstol under ett parasoll och njuta av en kall drink från strandbaren. Sanden är vit och vattnet kristallklart, stranden omges av granitklippor. Gästerna erbjuds strandhanddukar. I närområdet finns tillgång till bl a vindsurfing, dykning och ridning.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

The Pelican Beach Restaurant ger dig som gäst en smakupplevelse där rätterna består av en blandning av delikatesser från havet och lantgårdarna i närheten, här äter du en god måltid nära stranden. Strandbaren med stor terrass är perfekt för att avsmaka delikata sardiska viner med utsikt över det vackert blå havet. Det finns även en bar i huvudbyggnaden.

Mot tillägg: Halvpension.

Här i Pittulongu finns ett fåtal restauranger, caféer och minimarkets.

Rum

Dubbelrum deluxe, 2‑3 personer

Ljusa och fina rum i huvudbyggnaden med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv och säkerhetsbox. Rummen har balkong med direkt havsutsikt. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Ljusa och fina rum i huvudbyggnaden med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Mot tillägg: delvis havsutsikt, balkong

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa och fina rum i huvudbyggnaden med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv och säkerhetsbox. Alla rum med balkong. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Mot tillägg: delvis havsutsikt

Juniorsvit, 2‑3 personer

Ljusa och stora rum på 30 m², i byggnaden nere vid stranden, med en dubbelsäng. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv och säkerhetsbox. Rummen har balkong eller terrass med havsutsikt. Liten vardagsrumsdel med möjlighet för en extrasäng i form av en bäddsoffa.

Superiorrum, 2 personer

Ljusa och fina rum, i byggnaden nere vid stranden, med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, hårtork, AC, tv och säkerhetsbox. Rummen har balkong eller terrass, vissa kan vara gemensamma. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Mot tillägg: havsutsikt

Italiens flagga

Pittulongu: Himmelsk utsikt från vackra stränder

Pittulongu

Badorten Pittulongu är Olbiabornas eget semesterparadis. Här längs kusten finns fyra sandstränder avdelade av klippiga uddar som bjuder på en sagolik utsikt över ön Tavolara. Stränderna är långgrunda och sandiga, perfekt för barnen som kan plaska i vattenbrynet och bygga sandslott och kanaler.» Läs mer om Pittulongu

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Sardinien

» Se alla våra hotell på Sardinien