Arlanda

Blu Resort Morisco

4.0

Sardinien, Italien

Förstaklasshotell i charmig by

Detta trevliga hotell är beläget i den lilla byn Cannigione och har allt för en bekväm semester med ett stort och välkomnande poolområde och kort avstånd till stranden. Blu Resort Morisco är idealt för familjen då hotellet lägger fokus på att barnen ska ha en rolig semester med olika aktiviter, en miniklubb och en lekplats. Starta dagen med en tennismatch för att sedan svalka dig i den härliga poolen när värmen tar överhand.

Strand & pool

Grönskande trädgård med stor pool

Framför hotellbyggnaden i italiensk stil med blommor som täcker den vita fasaden ligger den stora poolen. Poolen är belägen i den fina trädgården och här njuter du av välbehövlig vila på en solstol under ett parasoll. Med jacuzzi och barnsektion trivs både du som hellre badar i högre temperaturer och dem yngsta som vill plaska och leka. Badmössa är obligatoriskt vid poolanvändande. Hotellet delar faciliteter med systerhotellet Baja. Spaavdelning med gym, bastu och turkiskt bad.

Gyllene sandstrand med långgrunt vatten

Sandstranden i Cannigione lockar med sin gyllene sand och finns på kort avstånd från byn, nära den gamla hamnen. Hit går du på tio minuter och kan sedan njuta en hel dag av sköna dopp i det kristallklara och långgrunda vatten som utmärker Sardinien och i synnerhet Smaragdkusten. Som alternativ går tåg till den vackra stranden Barca Bruciata ca 4 km från hotellet, mellan juni och september.

All inclusive economy

Restaurangen Morisco erbjuder buffémat i fin omgivning. Poolbaren gör det möjligt för dig att svalka dig med drinkar och köpa snacks. På kvällen kan du ta en drink i den eleganta pianobaren med kvällsunderhållning flera gånger i veckan.

Här i Cannigione finns det gott om restauranger i alla prisklasser, caféer och minimarkets.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2 personer

Rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, hårtork, AC, tv, säkerhetsbox.

Dubbelrum large, 2‑4 personer

Trevliga rum i olika storlekar med dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, hårtork, AC, tv, säkerhetsbox. Balkong eller terrass. Möjlighet till extrasängar för en vuxen eller två barn 2-11 år i form av bäddsoffa i två våningar.

Mot tillägg: havsutsikt

Dubbelrum, 2 personer

Trevliga rum i olika storlekar med dubbelsäng eller två separata sängar. Dusch och wc, hårtork, AC, tv, säkerhetsbox. Balkong eller terrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Bra att veta

Barnklubben är endast öppen i högsäsong.

Italiens flagga

Cannigione: Utforska norra Sardinien från hamnstaden Cannigione

Cannigione

Den gamla fiskebyn Cannigione växer och sträcker sig från djupet av bukten längs med den västra kusten. Här finns en mysig småbåtshamn där du kan strosa runt och titta på båtarna med en uppfriskande glass i handen. Från hamnen går utflyktsbåtar till närliggande öar och under högsommaren anordnas en kvällsmarknad här. I Cannigione njuter du av sköna dagar på den barnvänliga stranden i centrum eller så åker du norrut till den vackra finkorniga stranden Mannena.» Läs mer om Cannigione

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Sardinien

» Se alla våra hotell på Sardinien