Arlanda

3 Botti

3.0

Sardinien, Italien

Ombonat familjehotell nära mysig strand

En härlig trädgård och en rofylld atmosfär kännetecknar detta hotell som drivs av tredje generationens ägare. Hit återkommer många år efter år eftersom det är nära till stranden med kristallklart vatten och promenadavstånd till Baja Sardinia med restauranger och barer.

Strand

Ta med dig filten och njut av havet

Stranden ligger i närheten och hit promenerar du via vägen och en grusstig. Intill finns klippor och träd, sanden är finkornig och vattnet är härligt klart. Det är långgrunt och i vattnet finns stenar.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Frukosten intas i den mysiga matsalen. Det finns även en terrass där man kan sitta utomhus och njuta av lugnet i trägården. Hotellets bar serverar gott italienskt kaffe eller nåt kallt när det passar.

Restauranger, caféer och en mataffär ligger på och runt torget i Baja Sardinia. Cool strandklubb, Phi Beach som har både restaurang och nattklubb.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Ljusa rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass, vissa delad terrass.

Italiens flagga

Baja Sardinia: Vackert och klassiskt med lugnt nöjesliv

Baja Sardinia

Baja Sardinia är en klassisk semesterort som smälter in i den så typiska Costa Smeraldastilen. Här är det vackert och välutformat med en stor piazza som bjuder på restauranger och butiker. Stranden nedanför är underbar, finkornig och barnvänlig. Flera stränder, både sand- och klippstränder finns runt om Baja Sardinia. Längst västerut på udden ligger den läckra strandklubben Phi Beach med magnifik utsikt över det glittrande havet.» Läs mer om Baja Sardinia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Sardinien

» Se alla våra hotell på Sardinien