Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Sardinien Italien

Sardinien

Sardiniens enastående stränder framhäver havets turkosa nyanser

Våra hotell på Sardinien

Om Sardinien

Sardiniens landskap är varierat och bjuder på gröna slätter med silverfärgade olivträd. De karga bergen med mysiga undangömda byar och doft av kryddor och örter besöker du bäst med hyrbil. I söder ligger huvudstaden Cagliari som stoltserar med tusenårig historia och underbara restauranger. Alghero och Bosa är sagolika medeltidsstäder med mysig stadskärna och slingrande gränder. Costa Smeralda är Sardiniens mest exklusiva kuststräcka med några av öns vackraste stränder.

Costa Smeralda är världskänt och exklusivt - en riktig smaragd!

Hela ön skryter med fantastiska stränder, här hittar du både finkorniga ljusa sandstränder och klippformationer med klart turkosfärgat vatten. Många är långgrunda och barnvänliga. Airtours hotell ligger längs Sardiniens nordöstra kust, Costa Smeralda, mest känd som Smaragdkusten. Det var prins Aga Khan tillsammans med sina arkitekter som skapade denna omtalade kust, han byggde huvudorten Porto Cervo med exklusiva modebutiker, stor marina och lyxiga hotell.

Barnvänliga stränder med vatten så klart att du tror du är i Karibien

Längst upp i norr skymtar du Korsikas konturer och i nordöst ligger Maddalenaöarna som bjuder på vacker orörd natur. I nordväst hittar du Stintino med paradisstranden La Pelosa. Costa Smeralda är platsen där jetset och kändisar gärna semestrar på somrarna. Lyxyachter ligger på rad i Porto Cervos marina och seglingen är världskänd. Små badvikar, större stränder som Liscia Ruja och charmiga badorter ligger som ett pärlband längs kusten.

Klimatkompenserad resa
fr. 11 050:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda lördag 14 oktober. Del i dubbelrum. Gabbiano Azzurro, Sardinien.

Sök pris och boka

Var ligger Sardinien?

Karta Sardinien

Karta över Sardinien

Restid från Stockholm: 3 timmar 20min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål i Italien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!