Arlanda

Domus Sessoriana

3

Rom, Italien

Prisvärt boende vid Porta Maggiore

Unikt hotell som ligger i ett kloster från 900-talet intill basilikan Santa Croce. Stor terrass med härlig utsikt över en cisterciensisk örtträdgård och den eviga staden. Bra kommunikationer med metro, buss och spårvagn som alla finns på nära gångavstånd.

Rum

Dubbelrum, 2‑4 personer

Ljusa rum på 17 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp, wifi och säkerhetsbox.

Superiorrum, 2‑4 personer

Ljusa rum på 20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, kylskåp, wifi och säkerhetsbox.

Var ligger hotellet?

3 min
till närmaste tunnelbana,
Lodi – se fler

Domus Sessoriana


Piazza S Croce In Gerusalemme
Airtours andra hotell i Rom
Italiens flagga

Rom: Mäktiga historiska sevärdheter bland folkliv och charm

Rom

Den eviga staden vid floden Tibern var tidigare ett mäktigt imperium rikt på konst och kultur. Idag med samma stadsplan som då, är Rom en unik och underbar stad, ett levande museum med sina barocktorg och romerska ruiner. Fontana di Trevi, känd från filmen La Dolce Vita där Anita Ekberg badade i fontänen och Colosseum, Romarrikets största amfiteater är ett par av Roms måsten. Här njuter du av sagolikt god mat och utsökta viner, ett härligt klimat och shopping av världsklass.» Läs mer om Rom

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Rom

» Se alla våra hotell i Rom