Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Milano Italien

Milano

En weekend i Milano bjuder på det bästa inom shopping, mat och fotboll

Våra hotell i Milano

Om Milano

Modestaden Milano är världsklass. Här finns shopping, kultur och fotboll av rang. Staden bjuder på operahuset La Scala, den magnifika domkyrkan i gotisk stil och fotbollsstadion San Siro för att bara nämna några av alla måsten. Leonardo da Vinci målade Nattvarden i klostret Santa Maria delle Grazie, mittemot ligger hans egen lilla vingård, väl värd ett besök. Här finns ekologiska hotell, sagolik arkitektur och kända konstverk sida vid sida med mysiga vinbarer och kaféer.

I Milano går exklusiva modebutiker och vintage hand i hand

Att inte gå i affärer i Milano är svårt. Du kanske inte fyndar men passa på att njut av härligheten. Här hittar du lyxiga butiker som Dolce & Gabbana, Prada och Gucci längs Via Montenapoleone och Via Sant'Andrea eller underbara Galleria Vittorio Emanuele ll. Charmiga stadsdelen Isola bjuder på skräddarsytt och en bra jazzklubb. I mysiga Navigli med sin gamla hamn finns mat- och loppmarknad intill kanalerna men också barer och genuint italienskt folkliv.

Njut av pasta, ostar och gudomlig glass

I Milano kan man det här med mat. Här bjuds du på kulinariska läckerheter i varje gatuhörn vare sig det ser ut som ett hål i väggen eller en gourmetkrog. Du äter gott vegetariskt, ekologiskt, slow food eller pasta, vad du än önskar. Passa på att gå ut tidigt på kvällen och ta en aperitivo, beställ något lite dyrare att dricka och du får plocka valfritt från en stor bjudbuffé, mycket trevligt. Missa inte Peck, delikatessvaruhuset i tre våningar där du både handlar och äter gott.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 265:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 3 nätter

Avresa från Arlanda tisdag 22 augusti. Century Milano, Milano.

Sök pris och boka

Var ligger Milano?

Karta Milano

Karta över Milano

Restid från Stockholm: 2 timmar 40min

Öppna karta

Andra resmål i Italien

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!