Arlanda

Al Cappello Rosso

4.0

Bologna, Italien

Förstaklasshotell i romantisk stil i hjärtat av staden

I en byggnad från 1300-talet i den historiska delen av staden ligger ett av Bolognas äldsta hotell beläget. Här kombineras gästfrihet med moderna faciliteter. I restaurangen serveras lokala italienska specialiteter och i lobbyn finns bekväma soffor att koppla av i. Hotellet ligger alldeles intill stadens stora torg Piazza Maggiore. Hotellet har cykeluthyrning och utlåning av golfbagar.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Moderna och specialdesignade dubbelrum med dubbelsäng eller separata sängar. Badrum med bad/dusch, wc och hårtork. På rummet finns tv, AC, säkerhetsbox, kaffe- och tekokare, minibar, morgonrock och wifi. Möjlighet till en extrasäng.

2 min
till närmaste buss,
Piazza Roosevelt

Al Cappello Rosso


Via De Fusari 9
Airtours andra hotell i Bologna
Italiens flagga

Bologna: Livskvalitet står i fokus längs gourmetstaden Bolognas berömda arkader

Bologna

Italiens mathuvudstad Bologna bjuder på ett skönt klimat, superb shopping och en medeltida stadskärna i röda nyanser. Vackra arkader och torg skapar en unik atmosfär med magnifika kyrkor, museum och konstskatter. Förnäma Piazza Maggiore, den utmanande Fontana Nettuno och kyrkan San Luca är några av de måsten som finns. Studerande unga vid Europas äldsta universitet håller staden levande tillsammans med de fantastiska råvaror regionen erbjuder.» Läs mer om Bologna

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Bologna

» Se alla våra hotell i Bologna